Модний прокол

18.05.2006, 17:05 Переглядів: 2 196
Ми цікавилися гострими відчуттями, вивчали історію пірсингу і врешті-решт вирішили випробувати все на собі.

Як я проколювала язик

Пірсинг зазвичай роблять в спеціалізованих салонах, а дехто й у неліцензованих професіоналів чи навіть друзів, які наважилися потренуватися на вас. Мені проколював язик 22-річний пірсер (він же татуювальник), котрий займається цим сім років. До речі має медичну освіту.
Я наважилася це зробити, але всю дорогу до його дому мене неймовірно трусило від страху. І ось я - в кріслі. На рушничку - стерильна голка з-під крапельниці, всілякі інструменти, медикаменти для анестезії.
Цілу годину юнак благав мене висунути язика, а я раптом злякалася і відтягувала процедуру. Хоча ініціатива проколювання була й моя, мені було дуже моторошно. Раптом спало на думку, що це смертельний біль!!! Мене чомусь заїло на фразі: «А це не боляче???». Це остаточно вивело пірсера з рівноваги. Він пообіцяв огріти мене гітарою так, що опритомнію я вже з пірсингом.
І я це зробила. Мій язик проколола велика голка з отвором, в який потім хлопчик вставив сережку-штангу. Голку вийняв, сережку зафіксував. І все. Виявилося, що це взагалі не боляче.
Чесно кажучи, мене захопило неосяжне відчуття гордості за себе. Я віднайшла у прейскурант цін на пірсинг і тату рядок: «Прокол язика - 25 грн». Та відбулася двома літрами пива. В салонах це задоволення коштує від 40 до 70 грн.
На прощання я отримала настанову смоктати заморожений сік, бо язик розпухає так, що майже не вміщається у роті. Це через те, що шок – характерна реакція організму на будь-яке втручання. Я дуже захопилася морозивом, навіть трохи прихворіла. Після цього чотири дні не могла повноцінно спілкуватися, їсти, та ... цілуватися. Але в цьому є свої переваги: повертаєшся на мить в дитинство, і їси лише манну кашку, навіть худнеш. Через те, що потрібно мовчати, залишаєшся наодинці з думками і зрозуміла тепер, хто з моїх близьких та оточуючих розуміє мене без слів і записочок. Всі питають мене чи боляче, а я відповідаю, що ні та трохи неприємно. Але повірте, це – справжня бомба, начинена адреналіном!



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх