Як по-„зірковому” зустріти Новий рік

29.12.2005, 16:12 Переглядів: 1 773
Каша Сальцова (солістка гурту „Крихітка Цахес”):
Новий рік люблю, однозначно, менше ніж Різдво, але це хороша нагода зустрітися з приємною компанією, потриндіти, приготувати щось прикольне. Подивитися всім гуртом уродські новорічні шоу по телевізору. Людям із слабкими нервами я би не рекомендувала трагічно усамітнюватись, бо самотність – то мистецтво, коли дозовано. Приміром, мій приятель зустрівякось Новий рік з відеокамерою.

Ось як пропонують зустріти Новий рік деякі українські виконавці:

Каша Сальцова (солістка гурту „Крихітка Цахес”):
Новий рік люблю, однозначно, менше ніж Різдво, але це хороша нагода зустрітися з приємною компанією, потриндіти, приготувати щось прикольне. Подивитися всім гуртом уродські новорічні шоу по телевізору. Людям із слабкими нервами я би не рекомендувала трагічно усамітнюватись, бо самотність – то мистецтво, коли дозовано. Приміром, мій приятель зустрівякось Новий рік з відеокамерою. Сів перед неюза стіл, розмовляв з уявними друзями, їв, пив. Я можу собі Новий рік і в вересні зустрічати – мені головне, щоб був салат якийсь традиційний, сніг (з морозилки), ялинка або гілка, гірлянда з функцією мерехтіння і пару мандаринів для запаху. Ну, і телефон  - СМСити друзякам.

Гурт OT VINTA:
Щорічною традицією гурту є залазити всім складом на центральну міську ялинку та оббльовувати візерунковим феєрверком щасливих мешканців. Кожного року обираємо нове місто, і про пункт висадки заздалегідь ніколи не розголошується. Будьте напоготові, можливо цього року будемо ми будемо вас.

Сєня Присяжний (соліст гурту „МотоR’ролла”):
Щоб мене ніхто не діставав корпоративними „Ялинками”, щоб зібралась за столом уся моя численна рідня, яка зараз розкидана по всьому світу, ну, і бажано десь за містом, щоб не мучили посівальники-жебраки.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх