Шахістку з Полтавщини Наталю Мироненко президент нагородив орденом княгині Ольги

17.03.2024, 07:00 Переглядів: 950

Наталя виборола «золото» та зайняла перше місце у командних класичних шахах серед жінок на XX зимових Дефлімпійських іграх в Ерзурумі

Володимир Зеленський нагородив дефлімпійців, серед них і шахістка з Полтавщини Наталя Мироненко. Про це повідомив начальник Полтавської облвійськадміністрації Філіп Пронін.

Президент провів зустріч зі спортсменами національної дефлімпійської збірної команди України, які вперше за роки незалежності України перемогли в загальнокомандному заліку на XX зимових Дефлімпійських іграх в Ерзурумі.

— І кожен, хто здобуває повагу світу до українського характеру та Української держави, допомагає всім нам. Допомагає народу вистояти. Допомагає вистояти нашим бійцям на фронті в боротьбі за нашу незалежність, — зазначив президент.

Збірна команда України у складі 36 спортсменів здобула 10 золотих, 5 срібних та 4 бронзові медалі, що на 8 нагород більше, ніж на попередніх іграх. Шахістка з Полтавщини Наталя Мироненко виборола «золото» та зайняла перше місце у командних класичних шахах серед жінок. Президент нагородив Наталю орденом княгині Ольги II ступеня.

Нагадаємо, що нещодавно «Кременчуцький ТелеграфЪ» розбирався у тому, як у місті «підтримують» найстаріший шахово-шашковий клуб «Каїсса».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх