Гравці київського "Динамо" заночують у Кременчуці

20.08.2015, 22:55 Переглядів: 2 182

Гравці київського "Динамо" заночують у Кременчуці

На кубкові гру з "Гірником-Спорт" кияни відправляться через Кременчук

22 серпня київське «Динамо» проведе в Комсомольську матч 1/16 Кубка України з місцевим клубом «Гірник-Спорт».

На майбутній поєдинок динамівці 21 серпня вилетять спочатку з Борисполя до Полтави, після чого подолавши на автобусі 120 км доберуться до Кременчука, де і заночують, повідомляє офіційний сайт «Динамо».

 

На гру команда виїде з Кременчука в Комсомольськ (відстань 26км, час в дорозі 35 хв).

 

Після матчу «біло-сині» автобусом відправляться в Полтаву, звідки вилетять до Борисполя.

 

Нагадаємо, вхід на стадіон «Юність» виключно за перепустками. Більшість квитків поширять між працівниками ГЗК, які є головними спонсорами команди. Кілька сотень буде надано жителям міста згідно заздалегідь поданим заявкам на e-mail клубу gornyakchempion@trkgok.pl.ua або за записом безпосередньо на стадіоні.

 

 

Наставник комсомольської команди «Гірник-Спорт» Ігор Жабченко розповів кореспондентові офіційного клубного сайту про підготовку його підопічних до гри, а також про ажіотаж, який майбутній матч викликав у місті:

 

- Народ з великим нетерпінням чекає цього поєдинку. Перед грою усе перебудовуємо, покращуємо. Готуємося в звичайному режимі, нічого надприродного не робимо. Поважаємо нашого суперника, будемо битися.

 

- Чи на всіх гравців можете розраховувати? Як плануєте протистояти чемпіону країни?

 

- Так, склад буде оптимальним. Але для нас головний пріоритет - це чемпіонат. А Кубок - це більше шоу, виставковий матч, а для хлопців - можливість спробувати себе на рівні такого серйозного суперника, показати свої сили проти футболістів «Динамо». Словом, для нас ця гра не є суттєвою, ми через неї готуємося до поєдинку чемпіонату проти «Оболоні». Тож пограємо, отримуючи задоволення від футболу. Завдання - порадувати наших уболівальників.

 

- Наскільки великий ажіотаж викликав матч у Комсомольську? Він стане святом для міста?

 

- Безумовно! Це велике свято, справжнє шоу. Адже «Динамо» не щодня до нас приїжджає, тому це ціла подія! Великий клуб, гравці високого рівня - що ще потрібно? За тиждень до гри всі цікавляться зайвими квитками, всі хочуть потрапити на гру. Пропусків у вільному продажу немає, клуб їх поширює самостійно.

 

- Чи очікується аншлаг на трибунах?

 

- Так, мабуть, вперше за два з половиною роки, які я тут працюю, схоже, нарешті побачимо повний стадіон. Думаю, люди і на деревах сидіти будуть. Ажіотаж, у тому числі, і серед вболівальників, які приїжджають до нас з Києва. Наш стадіон «Юність» може вмістити лише 2500 глядачів. А тільки динамівських уболівальників очікується 500. От і думаємо, як їх розмістити разом з міською владою, всіма службами, міліцією, обговорюємо, як з ними працювати, забезпечити безпеку.

 

- Ви сам - динамівець, вихованець Олександра Шпакова. У зв'язку з цим, чи буде поєдинок проти «Динамо» особливим для вас особисто?

 

- Будучи футболістом проти «Динамо» я награвся. У тренерській же кар'єрі зустрічався лише з «Динамо-2». Звичайно, мені цікаво зустрітися з першою командою, порівняти рівень моїх футболістів і гравців киян. Чекаємо суботи.

Теги: футбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх