Україна програла господарям Чемпіонату світу

23.04.2015, 14:12 Переглядів: 1 332

Україна програла господарям Чемпіонату світу

збірна команда України провела свій третій поєдинок на чемпіонаті світу в Кракові

Збірна України зазнала третьої поразки на світовому чемпіонаті, що триває у польському Кракові. На цей раз сильнішими за підопічних Олександра Годинюка виявилися господарі змагань, повідомляє федерація хокею України. 

 

Після безгольового першого періоду, полякам вдалося відкрити рахунок у другій 20-хвилинці. Причому зробили вони це, граючи у меншості. На початку третього періоду «Кадра» зуміла подвоїти свою перевагу — граючи у подвійній більшості поляки зуміли вдруге засмутити Захарченка. Проте, наша збірна зуміла знайти в собі сили повернути інтригу в матч. Спочатку Владислав Гаврик скоротив відставання українців до мінімуму — 2:1. Слід зазначити, що гольову передачу гравцю американської команди «Беркшир Батальон» віддав голкіпер синьо-жовтих, кременчужанин Едуард Захарченко. А за три хвилини Віталій Лялька зрівняв рахунок.

 

Втім, на більше сил у нашої команди не вистачило. За шість хвилин до завершення основного часу польська збірна закинула третю шайбу, яка і стала вирішальною.

 

 

 

3:2 – перемога Польщі, яка залишає «Кадрі» шанси на підвищення в класі. А нашій команді в наступних матчах доведеться вести боротьбу за виживання.

 

В інших матчах ігрового дня Казахстан розгромив Японію 7:2, а Угорщина перемогла Італію 4:1. Саме з угорцями наша команда завтра проведе свій наступний поєдинок.

 

Україна програла господарям Чемпіонату світу

 

Голи: 1:0. Багінскі (Паш’ют, 33:13 — менш.), 2:0. Ромпковскі (Брик, Колуш, 40:32 — 5×3), 2:1. Гаврик (Захарченко, 41:46), 2:2. Лялька (44:52), 3:2. Ромпковскі (Запала, Колуш, 53:44 — більш.)

 

Україна: Захарченко (до 59:37). Наваренко — Рябенко, Алексюк — Побєдоносцев, Ладигін — Кугут, Скрипець. Міхнов — Гніденко — Благий, Доніка — Німенко — Варламов, Лялька — Бондарєв — Захаров, Гаврик — Кузьмік — Заблудовський, Петранговський.

Автор: Альона Душенко Джерело відео: International Ice Hockey Federation
Теги: хокей
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх