Кременчуцькі кікбоксери чемпіони України

15.03.2015, 22:09 Переглядів: 1 614

Кременчуцькі кікбоксери чемпіони України

У змаганнях взяли участь понад 400 спортсменів із 17 областей України

12-14 березня у Чернігові пройшов Чемпіонат України з кікбоксінгу WPKA. Кременчуцька школа кікбоксінгу була представлена спортсменами спортивного клубу "Гермес" під керівництвом Олега Скирти. Наші кікбоксери змагалися в найбільш жорстких розділах кікбоксінгу, таких як лоу-кік і орієнтал, та завоювали титули Чемпіонів України, повідомляє СК "Гермес".

 

Денис Турченко (1996 р.н., вагова категорія до 55 кг) не залишивши ні єдиного шансу своїм суперникам, став переможцем змагань в розділі орієнтал, та отримав срібну медаль в розділі лоу-кік. Напередодні, 28 лютого Денис став чемпіоном Полтавщини у ваговій категорії до 60 кг.

 

Максим Кагал продемонстрував бійцівський характер та неабияку волю до перемоги у ваговій категорії до 60 кг, він став першим у розділі лоу-кік і другим - в орієнталі.

 

Богдан Копкін (1994 р.н., вагова категорія до 65 кг), в підтвердження присвоєного, почесного звання майстра спорту України з кікбоксінгу WPKA, посів перше місце у розділі орієнтал і трете - в лоу-кіку. Наразі Богдан у складі збірної України починає підготовку до Чемпіонату Світу з кікбоксінгу за версією ISKA, який пройде з 29 квітня по 3 травня у м. Портіамо (Португалія).

Автор: Альона Душенко Джерело фото: СК "Гермес"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх