Футбол. "Кремінь" поступився "Олександрії"

6.02.2015, 22:04 Переглядів: 1 251

Команда Сергія Свистуна провела перший контрольний матч у зимовому міжсезонні

Олександрія. 06.01.2015р. 14:00. Стадіон «Ніка». t +1. 50 глядачів.

"Олександрія" (Олександрія) - "Кремінь" (Кременчук) 4: 0

 

"Кремінь": Олійник, Пасичниченко, Буличов, Борзенко, Волошин, Апришко, та 3-є гравців, що знаходяться на перегляді, Черній, Іванов.

У 2-му таймі на заміну виходили: Онопко, Прошутя, Кунєв, Курелех, Тининик, Стебловський, Ченбай, Гаді, та 2-є гравців, які знаходяться на перегляді.

 

В Олександрії, як і при підготовці до нинішнього сезону, "Кремінь" зіграв свій перший товариський матч після відпустки. Влітку наша команда поступилася з рахунком 2:1. У цій же грі господарі поля виграли з більшим рахунком. І цьому є цілий ряд об'єктивних причин. Команда Володимира Шарана рветься в Прем'єр-Лігу, впевнено лідируючи після першого кола у першій лізі. "Олександрія" вийшла з відпустки 16 січня і вже встигла зіграти три товариські зустрічі, матч з "Кременем" був четвертим. Тому результат цього матчу цілком логічний і закономірний. Засмучуватися уболівальникам нашої команди поки що абсолютно нічого, попереду ще багато часу для підготовки вже в наступному товариському матчі ми напевно побачимо вже іншу картину на полі, повідомляє офіційний сайт МФК "Кремінь".

 

Що ж стосується безпосередньо самого матчу, то в ньому Сергій Свистун задіяв п'ятеро потенційних новачків, серед яких добре знайомі кременчуцьким уболівальникам Віталій Собко та Юрій Павлик. Цілком імовірно, що ці гравці незабаром оформлять офіційні відносини з нашим клубом.

 

Свій наступний матч у "Кременя" запланований на 14 лютого. У цей день до Кременчука має приїхати дубль харківського "Металіста". 

 

Автор: Альона Душенко
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх