Хочете мати будинок своєї мрії? Тепер це реально!

13.03.2018, 10:13 Переглядів: 7 026

Енергоефективне житло за канадською технологією зводить виробничо-будівельна компанія Сервус Полтава.


 

  Зростання комунальних тарифів змусило українців по-іншому підходити до вибору житла. Вже не користуються попитом дешеві хрущовки: вони не зберігають тепла, й обігріти їх украй дорого. У розвинених країнах світу давно вже надають перевагу матеріалам та технологіям, які дозволяють суттєво заощаджувати на опаленні.

 

  Виробничо-будівельна компанія “Сервус”, яка працює з 2005 р., однією з перших в Україні розпочала виробництво та будівництво із SIP-панелей, використовуючи канадські технології. Високий рівень організації виробництва підтверджений Українським та Європейським сертифікатами якості!


  За підрахунками спеціалістів, від початку діяльності збудовано 1130 різних об’єктів (будинків, котеджів, офісів, готелів, виробничих приміщень тощо) загальною площею 133083 кв. м. Відкрито офіси компанії у багатьох містах України, а також у Польщі, Словаччині й Чехії. У 2015 р. представництво “Сервус” з’явилось і в Полтаві. Відтоді у місті й передмісті зведено п’ять будинків.


  Полтавець Сергій був одним із перших, хто наважився на новаторський проект. І ніскільки про це не шкодує!

– Будівництво котеджу із SIP-панелей обійшлося мені десь на 40-45% дешевше, ніж якби я будував із цегли, – говорить він. – Однак і це ще не все: тепер ми суттєво заощаджуємо на опаленні.

Та найбільше чоловікові сподобався високопрофесійний підхід працівників компанії до клієнтів. Із-поміж тисячі типових проектів, розроблених фахівцями “Сервус” (площею від 38 до понад 300 кв. м), він вибрав найбільш оптимальний, дещо змінивши його розміри. Сергію пішли назустріч. Самі ж будівельні роботи тривали… не повірите: всього 3 місяці. Поки на заводі виготовляли панелі, у Полтаві робітники вже готували фундамент майбутнього будинку, а потім легко й швидко зібрали каркас та виконали зовнішні роботи.

– Панелі збираються, наче іграшковий конструктор. А на місці стиків немає щілин, – розповідає Сергій. – Стіни й підлога ідеально рівні! До всього, панелі мають дуже високі енергозберігаючі властивості.


  У SIP-панелей найнижча теплопровідність, – підтверджує й регіональний представник “Сервус Полтава” Владислав Жадан. – 164-міліметрова панель відповідає цегляній стіні товщиною 2,5 м. Якщо в цегляному будинку при сильних морозах температура знижується на 2-5 градусів через кілька годин, то в будинку, зведеному із SIP-панелей, лише через одну-дві доби.

 

  Для виготовлення SIP-панелей використовують екологічно чистий багатошаровий листовий композиційний матеріал із відходів деревини, який виробляють у Австрії, та утеплювач виробництва Польщі. Самі ж панелі виготовляють у м. Дрогобичі Львівської обл., де розташовані виробничі потужності й головний офіс компанії.


– Панелі обробляють спеціальними вологостійкими та вогнестійкими речовинами, що убезпечують їх від цвілі, гниття, розповсюдження вогню та деформації, – продовжує Владислав. – Це дозволяє їм служити як мінімум 80 років. Усі матеріали гіпоалергенні й безпечні для здоров’я людини.


 

  Компанія пропонує будівництво “під ключ” або домокоплект, тобто готовий каркас будинку зі стінами й дахом, який вони можуть самостійно зібрати. Для даху використовують спеціально виготовлені за проектом покрівельні ферми зі стропилу технології МіТЕК, які теж легко збираються та скріплюються спеціальними пластинами.

Середня вартість домокомплекту – близько 125 доларів за 1 кв.м, при замовленні будинку «під ключ» – орієнтовно 250 доларів за 1 кв.м. Таке житло можна дуже швидко збудувати. Усього за три місяці ви зможете отримати довгоочікувані квадратні метри. Домокомплект виготовлять ще швидше – за місяць.

 

Хочете мати будинок своєї мрії? Звертайтеся:

   

м.Полтава, вул. М.Бірюзова,47-Б, 3-й поверх.

Тел.: 068 21 59 215, 095 68 58 856

www.servus.pl.ua



Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх