Розширення послуг «КРИСТАЛБАНКУ» в Кременчуці

14.06.2016, 12:24 Переглядів: 1 347

Розширення послуг «КРИСТАЛБАНКУ» в Кременчуці

ПАТ «КРИСТАЛБАНК», розуміючи актуальність потреби клієнтів в збереженні цінностей і документів, саме під час літніх відпусток, радий повідомити про надання послуг з оренди сейфів вже в третьому відділенні Банку, а саме: Кременчуцькій дирекції ПАТ«КРИСТАЛБАНК» за адресою: м. Кременчук, вул. Соборна (попередня назва Леніна), буд.23.

До послуг клієнтів пропонуються сейфи різних розмірів на будь – який зручний строк оренди (від 1- го до 365 днів), гнучкі та доступні ціни (від 2,50 грн. до 6,50 грн./за добу в залежності від строку оренди), надійність захисту, зручний час відвідування приміщення та неможливість доступу до орендованих сейфів сторонніх осіб, все це поєднано в послузі Банку «оренда індивідуальних сейфів для збереження цінностей та документів».

Крім того, для діючих клієнтів Банку - власників платіжних карток ПАТ «КРИСТАЛБАНК» MasterCard Platinum PayPass та MasterCard Platinum PayPass - надається знижка до 50% від вартості послуги користування сейфами.

 

«Розуміючи не завжди зручний розмір грошових коштів, у вигляді застави за ключ від банківського сейфу, зазвичай в інших банківських установах, зазначений розмір стано ве від 1 500,00 грн., в Кременчуцькій дирекції ПАТ «КРИСТАЛБАНК», зазначена вартість застави станове лише 200,00 гривень та повертається клієнту у день закінчення договору оренди сейфу. Крім того, юридичні особи, також можуть скористатися послугою оренди сейфу за вигідними для них умовами. І, на додаток, ПАТ «КРИСТАЛБАНК» пропонує послугу оренди банківських сейфів двом фізичним особам одночасно (відвідування та користування сейфом можливо при присутності двох власників одночасно)», - коментує нову послугу, що пропонується у Кременчуцькій дирекції ПАТ «КРИСТАЛБАНК» -директор дирекції Микола Олександрович Рилін.

 

«Саме в період літніх відпусток , збереження грошових коштів, коштовностей, документів та родинних реліквій в надійному місці - відділенні Банку, захист приміщення якого відповідає всім вимогам технічного облаштування, а банківські сейфи у сховищі мають найнадійніший клас опору,підтверджений сертифікатом Держстандарту України - є додатковою гарантією спокійного та безтурботного відпочинку наших клієнтів. Впевнений, нова послуга ПАТ «КРИСТАЛБАНК», безумовно стане в нагоді всім діючим та новим клієнтам нашого Банку», - коментує Заступник Голови Правління ПАТ «КРИСТАЛБАНК» Ігор Анатолійович Олійник.

 

Довідка. ПАТ «КРИСТАЛБАНК» заснований в грудні 2014 року, входить до числа IV групи банків за класифікацією НБУ. За результатами довгострокового кредитного рейтингу за Національною рейтинговою шкалою – прогноз рейтингу «стабільний». Станом на 01.06.2016 року чистий прибуток ПАТ «КРИСТАЛБАНК» склав 19,7 млн. гривень, статутний капітал банку – 120,5 млн. грн. Банк є учасником міжнародних платіжних систем «MoneyGram», «Welsend», «Хазрі», «WesternUnion». Регіональна мережа налічує 14 дирекцій та відділень по всій території України в мм. Київ, Кривий Ріг, Одеса, Кременчук, Херсон, Комсомольск.

 

http://crystalbank.com.ua/novini/146-rozshirennya-poslug-banku-v-kremenchutskij-direktsiji-viddilenni-4

 

Ліц.НБУ №276 від 29.04.15р.

 

Автор: korj
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх