Винайдено досконалу каву!

20.04.2016, 09:15 Переглядів: 3 642 Р

Винайдено досконалу каву!

Кавова насолода - це не лише вишуканий смак і неповторний аромат найсвіжішої кави, це ковток любові, це пристрасні і ніжно-приємні обійми душі… Це коли від надлишку приємних відчуттів забуваєш дихати … Це саме та кава, якою хочеться насолоджуватись знову і знову, і не можеш дочекатися ранку, щоб порадувати себе нотками щастя, яке починається з КАВИ...

Винайдено досконалу каву!

 

Нарешті і в Кременчуці з’явився справжній український продукт, який за якістю може не тільки конкурувати з провідними світовими брендами, а й здивувати самого вимогливого споживача. «Фунт кави» - це не тільки торгова марка… Це стиль життя, до якого має прагнути кожен українець, адже досить платити закордонним і нечесним виробникам за неякісні товари.

 

«Фунт кави» - це команда закоханих в цей напій ентузіастів, які власноруч відбирають найякісніші зерна з кавових плантацій усього світу, обсмажують до того стану, щоб не зруйнувати неповторні різноманітні смаки окремих сортів, не вдаються до тих низьких хитрощів, коли більш сильнішим обсмажуванням маскують недоліки кавових зерен низької якості і видають її за елітний напій.

 

Слідкуйте за новинами та дізнавайтесь, в яких кав’ярнях Вас пригостять кавою від Фунту кави, або порадуйте себе самі, адже цю досконалу каву Вам принесуть додому безкоштовно.

 

Довідайтесь про деталі за телефонами 067 696 70 34, 095 653 75 45.

 

Винайдено досконалу каву!

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх