В Кременчуці радикали очолили Марш протесту проти підняття тарифів

14.07.2015, 21:06 Переглядів: 1 033 Р

В Кременчуці радикали очолили Марш протесту проти підняття тарифів

На мітинг приїхав голова Полтавського обласного осередку Радикальної партії, колишній заступник комбата "Азова" нардеп Ігор Мосійчук, а голова міського осередку Дмитро Кавунник пройшов разом із людьми головною вулицею міста

В Кременчуці 13 липня біля ПК "Кредмаш" розпочалася мітингом акція протесту - "Марш незгодних із підняттям тарифів".

Активісти збирали підписи за відставку голови НКРЕКП (Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг).

 

Перед містянами, яких зібралося близько двох сотень, виступили голова Полтавського обласного осередку Радикальної партії Олега Ляшка, колишній заступник комбата "Азова" нардеп Ігор Мосійчук та голова міського осередку Дмитро Кавунник.

 

Звертаючись до мітингуючих, народний депутат сказав, що шукає у кременчужан підтримку, розуміння та єдності.

 

В Кременчуці радикали очолили Марш протесту проти підняття тарифів

І.Мосійчук

 

- Чого я приїхав?! Бо мене в Києві не бачать і не чують! - заявив І.Мосійчук. - Ми повинні показати, чого ми варті, держимордам із "НКРЕ" (НКРЕКП), які встановлюють здирницькі тарифи. Ми воюємо з Росією і сплачуємо їй за газ найбільшу ціну за кабальним договором. Хай прем’єр розриває цей ганебний договір, а не ховає голову в пісок! Ми воюємо з Росією і постачаємо електроенергію на окуповані нею території. Чому?! І нарешті - у формулі тарифу, який встановив голова "НКРЕ", немає ключової складової: який прибуток отримують підприємства-постачальники. Тепер кожен олігарх ставить собі такі відсотки, які він хоче!

 

Ігор Мосійчук обурився, що за півтора року після Майдану досі не покарані ті, хто віддавав злочинні накази, а люстрація триває надто мляво. Він навів приклади того, як у народу крадуть надра, та вважає це "кришуванням" із боку прокурорів і правоохоронців. Кривавий конфлікт у Мукачевому він пояснив процвітанням контрабанди по всьому кордону і впевнений, що її треба викорінювати.

 

В Кременчуці радикали очолили Марш протесту проти підняття тарифів

Д.Кавунник

 

- Я народився в цьому місті і хочу, щоб воно процвітало, - промовив на мітингу до народу Д.Кавунник. - Це неможливо, якщо на виборах ми будемо голосувати за тих, хто приймав антинародні закони. Цей наш марш - проти тарифів. Хочу показати Кременчуку, що ми єдині!

 

Заступниця голови громадської ради при міліції Галина Захарченко розповіла, як важко доводиться містянам доводити своє право на комунальні послуги.

 

- Ми утримуємо чиновників, а них немає звички звітуватися, - сказала активістка. - Народ повинен змусити поважати себе!

 

Після коротких промов мітингувальники пройшли вулицею Леніна від ПК "Кредмаш" до площі Перемоги із гаслами, які по всій дорозі підхоплювали перехожі:

"Тарифам - ні!"

"Україна понад усе!"

"Слава Україні! - Героям слава!"

"Слава нації - смерть ворогам!"

"Корупцію на вила!"

 

Марш завершився далеко за 19-у годину на площі Перемоги.

Просто на площі нардеп ще довго спілкувався з кременчужанами, а потім вирушив до Комсомольська, де відкрилася громадська приймальня Радикальної партії.

 

Перебуваючи того ж дня на інтернет-телебаченні, І.Мосійчук докладно виклав свою точку зору на економіку і фінанси в Україні та на шляхи подолання кризи. Він розповів, як віддавав сам валютний кредит, як відібрав у прокурора-хабарника дорогий годинник, щоб продати його та вкласти кошти в армію.

На правах реклами

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх