Ласкаво просимо до „СОНЯЧНОГО!”

10.06.2013, 13:41 Переглядів: 3 777


Запрошуємо на відпочинок до дитячого табору "Сонячний"

Ласкаво просимо до „СОНЯЧНОГО!”

ЛАСКАВО ПРОСИМО ДО „СОНЯЧНОГО!”

 

 Табір працює:
1зміна: з 01.06. по 21.06. 2013р.
2зміна: з 23.06 по 13.07. 2013р.
3зміна: з 15.07. по 04.08. 2013р.
4зміна: з 06.08. по 26.08. 2013р.

Довідки за телефонами:


(0536)76-85-68; 8(067)5304133 директор ДТВ "Сонячний";

(0536)76-82-15- бухгалтерія

 

Є куточок на кременчуцькій землі, де завжди чутно радісний сміх, де світяться дитячі посмішки і лунають веселі голоси! Це дитячий табір відпочинку «Сонячний» ПАТ „Укртатнафта” - місце, де завжди літо!


Із закінченням навчального року батьки завжди поспішають влаштувати своїм дітям належний відпочинок. Ідеальним варіантом є путівка у країну сонячних мрій!


Популярність табору „Сонячний” постійно зростає. І це, зрозуміло, адже з року в рік поліпшуються умови відпочинку, розширюється програма організації дозвілля. І цього року, як завжди, до зустрічі дітей підготовка велась протягом кількох місяців. Зокрема, нинішньої весни було проведено капітальний ремонт корпусу №5 із заміною комунікацій. Повністю завезено нові меблі. Тепер у кімнатах корпусу мешкають четверо дітей. На кожні дві кімнати – туалет і душ. На даний час капітально відремонтовано чотири із шести корпусів.


До послуг дітей футбольний, волейбольний, баскетбольний майданчики; тенісний корт зі штучним покриттям.


У молодших дітей з’явилося нове улюблене місце дозвілля - дитячий майданчик із різними гірками, гойдалками, драбинками, який почав працювати в минулому році.


Табір має власний пляж , зі стаціонарною огорожею місця для купання.


Взагалі, занять для дітей у таборі завжди більше, ніж достатньо. Вони задіяні до процесу виховання, розвитку та оздоровлення щохвилини. Вихователі, вожаті, увесь персонал табору щороку докладають максимум зусиль, щоб перебування дітей у „Сонячному” було насиченим цікавими заходами. Окрім традиційних, котрі, як кажуть, уже прописалися в таборі й полюбилися дітям, у кожній зміні проводитимуться свої свята, оригінальні конкурси тощо. Найпопулярнішим серед свят є „День родини”, коли учасниками заходу стають всі родичі, котрі приїздять до „Сонячного”, і які своєю активною підтримкою, перемогами в конкурсах, заробляють бандани для своїх дітей, що є значною винагородою в таборі.

Приміром, на свято родини в другому турі 2012р. прибули понад 800 членів сімей дітей, котрі відпочивали у цей період. Одна з родин, яка прибула до табору, налічувала 20 чоловік дорослих і дітей.


Не менш популярним є захід „Танцювальні бої”, де кожен загін готує танець. А допомагають їм у цьому професійні хореографи, які працюють у таборі.

 

Крім хореографічних гуртків в таборі працюють такі гуртки: східних єдиноборств, „Умілі ручки”, „Орігамі” та інші.


Для роботи з дітьми ми залучаємо педагогічні кадри кращих учбових закладів нашого регіону : Кременчуцького і Олександрійського педагогічних училищ, Кіровоградського та Полтавського педагогічних університетів та інших.

 


Наш адрес: Украина, Полтавская обл., Кременчугский р-н, с. Омельник, пер. Солнечный, 11


Официальный сайт детского лагеря "СОЛНЕЧНЫЙ" - www.ivushka.com.ua/camp

 

На правах реклами

Автор: grinchenko
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх