Сміємося з «Кроликами»: Дідусі все ще цікавляться сексом, а Галина Карпівна пішла у політику

22.02.2008, 22:34 Переглядів: 5 207
Виявляється, число «13» не може завадити хорошому настрою! Бо 13 лютого у Кременчуці було де і з ким посміятися - на сцені міського Палацу культури виступали Володимир Моісеєнко та Володимир Данилець із програмою «Кролики 20 років потому»..

У залі практичо не було порожніх місць, а публіка на концерт зібралася від молоді до стариків. Ще б не так? Выдомо, що гумор не просто руйнує вікові рамки, а зливає емоції у скажене, щире українське гиготіння. Дехто заходився аж до плачу.
Номер «Кордон». Здавалося, ще один повтор фрази-запитання митника «оружие, меха, наркотики...» (а пасажир придурюється у дусі «мені не треба») - і когось просто винесуть із зали.
Було багато номерів, знайомих шанувальникам по телепрограмах, особливо по «Кривому дзеркалу». До речі, Моісеєнко та Данилець уже три роки, як розпрощалися із цим шоу, а те, що іде по телебаченню з їхньою участю - це повтори старих випусків «Дзеркала».
Але кременчуцькі глядачі побачили знайомих персонажів у нових ситуаціях. Так, кумедних дідусів, які все увивалися біля нових руських бабць, і досі цікавить еротика. Тепер вони смакують пригоди онука. А Галина Карпівна, відома по рекламі «К-а-а-кой стиральный порошок самый лучший», тепер взагалі подалася у політику. Вона так затято мітингує, що навіть дає вказівку міліціонеру: «Ставь оцепление! Я жестикулировать буду!»
Загалом концерт тривав навіть більше, ніж заплановані дві з половиною години. Люди навіть стомилися сміятися. «Кролики» відпрацювали по повній, без халтури, а потроху відпочивали у перервах між номерами – у той час коли по 5-7 хвилин на екрані демонструвалися уривки із найбільш відомих старих номерів, включаючи і діалог «Кролики – это не только ценный мех», що дав народну назву дуету гумористів.

 

Устами «кроликів»

Вони не схотіли бути «хлопцями Петросяна»

- Чому «Кролики» пішли з «Кривого дзеркала»?

Володимир Моісеєнко відповів:
— Одна з основних причин - автори одні й ті ж самі, і ти починаєш повторюватися. Береш сценарій і бачиш, що цей жарт був у позаминулій програмі, а той - у минулій. Йти з проекту потрібно, коли він на піку своєї популярності, а не тоді, коли все падає вниз.
Ми дуже вдячні театру «Криве дзеркало», де працювали три роки. Однак, нам сказали, що там нас чекають у будь-який час. Ще одна важлива причина - багато людей нас упізнає. І раз пролунало: «Дивіться, он пішли актори з «Кривого дзеркала» - хлопці Петросяна. Ми зупинилися, поглянули на це і сказали: «Ми двадцять років працювали на своє ім‘я, і втрачати його не можна». Це була остання крапля.

 

«Свіжачок»

Незабаром на телебаченні покажуть програму «Смешно сидим». Це українське багатосерійне шоу, зняте каналом «1+1». Окрім Моісеєнка та Данильця, грають молоді актори. Кременчуцьким глядачам показали «чернетки» нового шоу. Це не зовсім схоже на звичайний репертуар кроликів. Може, тому й не так смішно. Щось навіює асоціації із «Маски-шоу», особливо з «Деревней дураков». Наприклад, дамочці у ресторані підносять салат, вона картинно жахається і кричить, що там тарган. Офіціант поливає усе це з балончика – і дамочка їсть. Якимсь примітивом віддає…



 
Автор: yaremko
Теги: концерт
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх