Дізнайся, за що ти голосуватимеш!

10.03.2006, 09:03 Переглядів: 2 274
Через три тижні – вибори. Маємо обирати депутатів міськради серед 35-ти партій та блоків, зареєстрованих на вибори у Кременчуці. Обрані нами депутати вирішуватимуть долю міста. Кожен з них представляє певну політичну силу, яка має власну програму.

Комуністична партія України (КПУ)

1.Зарплата та пільги
за п’ять років облаштуємо в квартирах інвалідів та пенсіонерів лічильники газу та води за рахунок міського бюджету
2. робочі місця

3. охорона здоров’я
будемо контролювати роботу медичних закладів міста по забезпеченню кременчужан безкоштовними медикаментами та безплатним лікуванням. Не допустимо скорочення кількості лікарень та медичного персоналу.
4. Освіта
не дозволимо поборів з батьків у школах! Навчання  дітей в школах міста рідною мовою! Відкриємо не менше двох дитсадків та двох середніх шкіл з викладанням російською мовою. Повернемо у міську власність приватизовані дитячі дошкільні заклади.
5. Комунальні послуги
вимагатимемо провести перевірку всіх комунальних підприємств міста та притягнути керівників-крадіїв до кримінальної відповідальності!
6. Екологія

7. культура

Партія Регіонів

1.Зарплата та пільги

2. робочі місця
Візьмемо під контроль дотримання підприємствами Закону “про перше робоче місце для молоді”. Забезпечимо працевлаштування на підприємствах міста  випускників середніх та вищих навчальних закладів Кременчука.
3. охорона здоров’я
Забезпечимо кожному кременчужанину гарантований перелік безоплатних медичних послуг. Забезпечимо пріоритетне оздоровлення ветеранів війни та праці, дітей війни.
4. Освіта
Будемо сприяти молоді здобути відповідну освіту.
5. Комунальні послуги
Підвищимо якість житлово-комунальних послуг, знайдемо можливість знизити його вартість.
6. Екологія
Забезпечимо кременчужан чистою питною водою.
7. культура

Народний Союз “Наша Україна”

1.Зарплата та пільги
Залишати в міському бюджеті не менше 35-40 % податків. Забезпечити фінансову підтримку сімей, які беруть на виховання сиріт та безпритульних. Підтримати гідну оплату медпрацівників. Зарплата вчителя – не нижче середньої зарплати в промисловості.
2. робочі місця

3. охорона здоров’я
Заради попередження захворювань відновити профілактичні огляди (безкоштовні для бюджетників). Підтримаємо систему сімейних лікарів, поступове запровадження страхової медицини європейського рівня. Колишній військовий шпиталь – у комунальну власність міста, на його базі створити онкодиспансер.
4. Освіта
Єдина політика в освіті реалізується через міське управління освіти. Збережемо логопедичну, психологічну служби у дитсадках. Відстоюватимемо державні стипендії для стажування молоді за кордоном, кредити на навчання. Допоможемо КДПУ з забезпеченням студентів гуртожитком.
5. Комунальні послуги
Комунальні тарифи не випереджатимуть зростання пенсій та заробітної плати.
6. Екологія
Металургійному комбінату “Ворскла-сталь” біля Кременчука – ні!
7. культура
Підтримаємо створення в місті професійного театру. Збережемо та оновимо міські бібліотечні системи.

Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина” (презентує себе, як блок БЮТ)

1.Зарплата та пільги
Не менше 40 % податків має залишатися в місті. Ми допоможемо малозабезпеченним та пенсіонерам отримати законні субсидії та перерахувати пенсії. БЮТ заборонить міській владі продавати комунальну власність та землю без аукціонів, скасує незаконні рішення по приватизації, і за рахунок цих надходжень буде профінансована медицина та підвищені зарплати освітянам. Ми примусимо чиновників виплатити вчителям надбавки за вислугу років та всі виплати, передбачені статтею 57 Закону України “Про освіту”.
2. робочі місця

3. охорона здоров’я
БЮТ забезпечить за рахунок держави медичну допомогу та ліки бідним людям. “Швидка допомога” та лікарні будуть під персональною опікою депутатів від БЮТ.
4. Освіта
Зупинимо скорочення дитячих садків.
5. Комунальні послуги
БЮТ скасує безпідставно завищені здирницькі тарифи на комунальні  послуги. Ми відмовимось від “Спрутів” та примусимо водоканал витрачати кошти на покращення якості води, а не на євроремонти.
6. Екологія
БЮТ не допустить погіршення екологічного стану в місті за рахунок будівництва нових небезпечних заводів. Новий металургійний комбінат має бути побудований на небезпечній відстані від Кременчука.
7. культура

“Третя сила”

1.Зарплата та пільги
Багатства міста – в кожну родину! Ми, Третя сила, за те, щоб можновладці припинили жалітися на нестачу коштів, а навчилися їх заробляти!
2. робочі місця

3. охорона здоров’я

4. Освіта
Ми, Третя сила, за те, щоб були терміново впроваджені в життя комплексні програми розвитку освіти.
5. Комунальні послуги

6. Екологія
Кременчуку – статус санаторно-туристичного, а не екологічно-небезпечного центру! Ми, Третя сила, за те, щоб всі кременчужани жили в екологічно безпечному регіоні – завдяки реконструкції існуючих, а не будівництву нових промислових підприємств. Ні – будівництву металургійного комбінату поблизу міста Кременчука!
7. культура
Ми, Третя сила, за те, щоб були терміново впроваджені в життя комплексні програми розвитку культури та дозвілля.

Соціалістична партія України

1.Зарплата та пільги
Повернення і компенсації заощаджень радянських часів. Внесення поправок до Бюджетного кодексу   щодо розробки коефіцієнтів коригування видатків у бік збільшення  для міст-донорів з метою збереження розвинутої соціальної інфраструктури. Безкоштовне медичне обслуговування для малозабезпечених верств населення.
2. робочі місця
Створення нових робочих місць.
3. охорона здоров’я
Вирішення питання подання гарантованої безкоштовної невідкладної медичної допомоги. Подання конкретної допомоги лікувальним закладам із забезпечення сучасним медичним обладнанням та покращення їх матеріальної бази. Вирішення питання будівництва Будинку для людей похилого віку та відкриття соціального притулку. 
4. Освіта
Добиватися доступної всім вищої освіти.
5. Комунальні послуги
Впорядкування цін і тарифів у житлово-комунальній сфері, реформування житлово-комунального господарства.
6. Екологія
Збільшення видатків на охорону здоров’я від екологічного забруднення промислово-розвинутих міст, зокрема Кременчука. Робробка та втілення в життя програми екологічного покращення басейну р. Дніпро. Започаткувати моніторинг за викидами в Кременчуцьке водосховище відходів підприємств м. Черкаси.
7. культура

Народний блок Литвина

1.Зарплата та пільги
Ми – за рівень оплати праці у невиробничій сфері не менше 10 гривень за годину. Ми – за оплату роботи в агропромисловому комплексі на рівні промисловості.
2. робочі місця

3. охорона здоров’я
Ми – за суцільне медичне обстеження людей та складання паспорту здоров’я області. Ми – за забезпечення бюджетних видатків на охорону здоров’я не менше 5 % від загального їх обсягу.
4. Освіта
Ми – за введення квоти для випускників сільських шкіл при вступі до всіх вузів в межах 20 %; за позаконкурсний вступ до навчальних закладів молодих людей після строкової служби у Збройних Силах.
5. Комунальні послуги
Ми – за реформування житлово-комунального господарства без підвищення тарифів для населення.
6. Екологія
Ми – за будівництво екологічно чистих підприємств з переробки сміття. За створення карти екологічної ситуації регіону і бюджетні видатки на оздоровлення громадян; за розширення площ лісових насаджень щорічно до 4 тис. га.
7. культура



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх