Для Вітренко голодомор – це просто

2.03.2006, 17:03 Переглядів: 2 665
27 лютого лідер блоку “Народна опозиція” Наталя Вітренко розповідала  кременчужанам, які погані американці. Захопившись розповіддю по те, як вони – “тупые, алчные, хищные янки”  - повбивали своїх індіанців, громадянка Вітренко заявила: “А индейцев они убили!!! Это не просто какой  голодомор, а просто убили!!!»
Варто  нагадати громадянці Вітренко, що у голодоморі 1933 року загинуло  до 10 мільйонів українців.  А були ще голодомори 1921, 1922, 1934 та 1947 років.  Їхні жертви навіть не пораховані.

27 лютого лідер блоку “Народна опозиція” Наталя Вітренко розповідала  кременчужанам, які погані американці. Захопившись розповіддю по те, як вони – “тупые, алчные, хищные янки”  - повбивали своїх індіанців, громадянка Вітренко заявила: “А индейцев они убили!!! Это не просто какой  голодомор, а просто убили!!!»
Варто  нагадати громадянці Вітренко, що у голодоморі 1933 року загинуло  до 10 мільйонів українців.  А були ще голодомори 1921, 1922, 1934 та 1947 років.  Їхні жертви навіть не пораховані. Всі  вони загинули від  довгого  нестерпного  катування  голодом. Тому навряд чи коректно для українського політика говорити про “просто какой  голодомор”. А якщо вже він так говорить, варто замислитись – чи цей політик взагалі  український?

“Я в собачьем режиме с вами гавкать не буду!”

27 лютого з  кременчужанами  зустрілася  лідер блоку “Народна опозиція” Наталя Вітренко. Її супроводжував незмінний товариш Марченко. Було багато лайки  і охоронців.

Все ж таки наскільки надуті ці політичні рейтинги. Ось, наприклад, беззаперечним секс-символом української політики вважається пані Тимошенко. А насправді? А насправді товариш Вітренко привезла  до Кременчука  набагато більше чоловіків. Одних лише дебелих молодих  охоронців штук вісім. Та ще й півкуреня  справних  козачків з Дніпродзержинська.  Козачки, до речі, її не лише охороняють, а й підтримують на виборах.
Втім, така кількість чоловіків  аж ніяк не пов’язана з легковажністю лідера опозиційного блоку. Це лише вимоги безпеки.  За  день до Кременчука  Наталя Вітренко відвідала Суми. Там її зустріли не по-джентельменськи – закидали палками та мітлами. Г-м, цікаво,  чому саме мітлами? Що за фантазії такі передвиборчі?
Отже, після сумського демаршу  товариш Вітренко прибула до Кременчука  під посиленою охороною. Втім, кременчужани поводились мирно. По-перше, у залі ПК “Кредмаш”, де відбулася зустріч, сиділи виключно люди похилого віку. Вони й ходять не дуже, а щоб кидатися мітлами – такого взагалі не було. Щоправда, один маленький упертий інвалід Вітчизняної війни все доривався передати особисто в руки товаришу Вітренко свою скаргу.  Чи прохання?  Але товариш Марченко – незмінний супутник  Наталі Вітренко – старого до неї не допустив.  Так ні з чим і подріботів дід на місце.
А товариш Вітренко виступила. Розповіла, що коли її оберуть, то газ Україна отримуватиме по 45 доларів. Щоправда, не пояснила, звідки він візьметься такий дешевий? Також пообіцяла виплатити всім жертвам Ощадбанку їхні заощадження. І схему цікаву навела – ой, здається нам, від такої схеми всі виробники хором свідомість втрачатимуть. Бо це всім схемам схема! Втратив, наприклад, дід заощадження. Держава їх не повертає живими грошима, але дозволяє діду отримати на цю суму  товари  вітчизняного виробництва. Дід бігом купує  автомобіль. Пардон, не купує, а бере – бо грошей не платить. За нього держава заплатить. Тільки коли? І звідки вона візьме не закладені до бюджету кошти, щоб розплачуватися з підприємствами за відпущені товари? Цього товариш Вітренко не пояснила.
Та то пусте. То деталі. Головне – діду автомобіль пообіцяти. Дід же відразу не второпає, що автомобіль цей  такий же віртуальний, як і зниклі ощадбанківські гроші.
Втім лідер опозиційного блоку не лише обіцяла, а й лякала. Спершу – небажаною  вагітністю. Вона  прямо  заявила, що Україна “беременна  национально-освободительным  движением”. Ми так зрозуміли, що вагітність протікає з ускладненнями та  патологіями. І взагалі – буде громадянська війна. А інтервентами виступлять росіяни.  Товариш Вітренко так прямо і пояснила – якщо помаранчеві залишаться при владі, а Україна ще й влізе до НАТО, то «будет гражданская война», а «Россия будет наносить удары»!
Народ злякався, і  почав  обурюватися – не лякайте більше, не лякайте! – кричав. Можливо, це кричали помаранчеві  лазутчики, що таємно проникли на сходку опозиціонерів? Товариш Вітренко їм чітко відповіла: «Кому не нравится, до свидания! Встали – и ушли!!!»  А товариш Марченко  пояснив  по-простому, як зоолог зоологам: «Я в собачьем режиме с вами гавкать не буду!!!»
А дійсно, чого гавкати у собачому режимі? Тож ще трохи погомоніли, і розійшлися. Як раз час вечеряти підійшов. Не знаємо, як ви – а ми після зустрічі з товаришем Вітренко на ніч  молока з медом випили – щоб спати спокійно, щоб громадянська війна не наснилася, та НАТО з інтервентами. Кажуть, мед заспокоює.

P.S. Вранці – коли громадянська війна вже не так лякає – ми ось що подумали: ким треба бути, щоб спекулювати на страхах старих людей? Щоби використовувати їхній страх голоду та війни? І лякати, лякати, лякати.

“Развод по-кременчугски”

Володимира Володіна - вірного прибічника прогресивної соціалістки Наталі Вітренко у Кременчуці – серед прогресивних соціалістів більше не має. Його виключили. Як він стверджує, незаконно. Разом з ним і  колишній  кременчуцький партосередок майже повністю замінили – тепер там нові люди. Володимир Володін вважає, це зроблено для того, аби розчистити місця потрібним людям.



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх