«Игры патриотов»

23.02.2006, 13:02 Переглядів: 1 549
новини кременчуцької територіальної виборчої комісії.

КПРС проти стандартів!

Голова тервиборчкому повідомляє...

Тервиборчком відмовив у реєстрації (станом на 21 лютого) кандидатів до міської ради від кременчуцького осередку Комуністичної партії робітників і селян. Причина відмови екстравагантна – партійці принесли підписні листи, але жоден з них не відповідав стандартам. Один-єдиний листочок виявився стандартним (за затвердженим зразком). Але всі 20 підписів на ньому зроблені, на думку комісії, однією рукою.
Нестандартний підхід до життя – у цілому позитивне явище. Але нестандартний підхід до виборчого процесу, на жаль, може закінчитися  відмовою у реєстрації. Втім, КПРС все-таки зареєстрували. За другим  заходом вони подали 26 стандартних  листів, які містять 520 підписів. 504 з них зараховані.

Краще менше, та краще!!!

Тервиборчком відмовив у реєстрації  (станом на 21 лютого)  кандидатам до міської ради від кременчуцького осередку Української  Консервативної партії. Трагічну роль тут зіграли знову-таки підписні листи. За законом, партія має зібрати як мінімум 500 підписів громадян. Представники ж Консервативної партії, схоже,  вирішили – нехай буде менше, але краще! І принесли до комісії 38 підписів. Замість 500.
Тієї ж помилки припустилися представники “Блоку Бориса Олійника та Миколи Сироти”. Для реєстрації вони надали тервиборчкому 200 підписів замість 500. Не пощастило хлопцям. Це ж лише при грі в “очко” перебір стає фатальним. А підписів варто все-таки приносити більше.

Пенсіонери – THE BEST!!!

А ось кременчуцький осередок “Партії пенсіонерів України” показав себе з найкращої сторони. “Пенсіонери”  подали на реєстрацію до тервиборчкому  559 підписів (31 лист).  549 з них комісія зарахувала! При цьому жодного подвійного підпису – коли тією самою рукою підписуються за кількох осіб. Фантастичний результат! До цього часу жоден кременчуцький осередок не спрацював так чисто.



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх