Найбагатший чи найщиріший?

23.02.2006, 13:02 Переглядів: 1 992
У минулому номері (№ 7) “ТелеграфЪ” надрукував декларації про доходи кількох кандидатів на посаду міського голови. Тих, що давно відомі кременчужанам, беруть активну участь у політичному житті. І традиційно вважаються заможними громадянами – це кандидати Матицин, Надоша, Терещенко..

Треба визнати, “ТелеграфЪ” дуже здивували більш ніж скромні доходи, задекларовані кандидатами. Так,  загальна сума сукупного доходу (за рік) пана Матицина – 12 709 грн.; пана Терещенка – 8 496 грн.; пана Надоші – 21 750 грн.  При цьому пан Матицин  відомий у Кременчуці, як мільйонер (він сам це засвідчив свого часу), а кандидати Терещенко та Надоша – як  молоді успішні підприємці.  Що ж, виходить, підприємці та мільйонери заробляють менше за посадовців та правоохоронців – кандидат Глухов (міський голова)  задекларував доход 17 950 грн., а кандидат Галата  (колишній офіцер СБУ) – 28 600 грн.
Ми вже вирішили вважати найбагатшим серед названих кандидатів колишнього офіцера СБУ, аж раптом  до редакції звернувся кандидат на посаду міського голови  пан Яворський. Він за власним бажанням надав для публікації декларацію про доходи. І поцікавився: “То що, виходить, я найбагатший?!”  Н-у-у-у, ми не знаємо. За декларацією виходить – так.
 
Кандидат на посаду міського голови Вячеслав Яворський:
Директор Кременчуцького заводу технічного вуглецю (ВАТ “КЗТВ”)
Загальна сума сукупного доходу – 256 510 грн.;
З них заробітна  плата – 248 162 грн.;
Страхова виплата  (через травму)  – 8348 грн.;
Майно: 1 квартира (50, 7 кв. м.); 1 легковий автомобіль імпортний

Як бачите, сума доходу кандидата  на порядок більша від інших. То він найбагатший? Чи найщиріший серед підприємців? Втім, це вже запитання не до “Телеграфа”, а  до податкової інспекції, яка  перевірятиме декларації про доходи кандидатів. 

(інформація про доходи станом на 2004 р.)



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх