Можливо, і не прохідний, але свій

9.02.2006, 20:02 Переглядів: 1 752
Партія регіонів висунула свого кандидата в мери міста-депутата Дениса Терещенка. Регіонали відмовили в підтримці у здобутті крісла мера нинішньому міському голові Миколі Глухову..

Аби не перевантажувати 10-ту міську партійну конференцію Партії регіонів питаннями і закінчити роботу зборів за годину, на порядок денний у понеділок, 6 лютого, було винесено єдине питання - якого кандидата підтримуватиме партія на посаду міського голови? Але, за традицією, регіонали спочатку вручили партквитки новим членам партії, загальна кількість яких у місті тепер становитиме 1160 осіб, а потім перейшли до порядку денного.
З доповіддю виступив керівник міського осередку партії Валерій Салімон. Довго не називаючи прізвища претендента, він розповідав однопартійцям про провали чинної влади. Згодом таки перейшов до теми виступу і зазначив, що основна боротьба за крісло мера мала б здійснюватися між мером Глуховим та представником БЮТу Матициним. «Ми думали, кого підтримати? До нас приходив мер Глухов та просив підтримки. Але рейтинг у нашої партії високий, і тому регіонали вирішили виставити свого кандидата-депутата, підприємця Дениса Терещенка», – заявив Валерій Салімон. Останні слова Салімон казав мляво, а переходячи до обговорення кандидатури, взагалі зазначив, що виступаючі можуть обговорити навіть дві кандидатури. Імовірно, він мав на увазі і Терещенка, і Глухова.
Однак, присутні партійці запально висловилися за підтримку кандидатури Дениса Терещенка навіть такими компліментами: «можливо, непрохідний, але свій».



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх