Самовисуванці на посаду мера готуються до старту

27.01.2006, 12:01 Переглядів: 2 120
20 січня у приміщенні малого залу міськвиконкому засідала міська виборча комісія. П’ятнадцять її членів на чолі з головою Сергієм Мірошниченком в цілому розглянули чотири основних питання. Першим пунктом у порядку денному стояв розгляд заяв громадян України, які мають намір балотуватися на посаду міського голови. Комісія вирішувала, кому з кандидатів видавати зразок підписного листа, а кому – ні.

Станом на 20 січня до міської вибочої комісії надійшло чотири заяви від громадян, які мають намір позмагатися за крісло і портфель мера на березневих виборах-2006. На засіданні комісії в п’ятницю пролунали такі імена майбутніх кандидатів, як Микола Глухов, Леонід Кулініченко, Анатолій Баранник і Михайло Батієвський. Усі четверо мають намір іти на вибори шляхом самовисування. Комісією було прийнято тільки одну заяву – від Михайла Батієвського. Як з’ясувалося, тільки йому вдалося її скласти за всіма правилами – заяву він написав власноручно, додав детальну автобіографію і ще одну обов’язкову заяву, але вже на видачу підписних листів. Заяви від решти кандидатів міська виборча комісія лише прийняла до уваги. Декому відмовили у видачі підписних листів, а декому повернули автобіографію для уточнення, як от, наприклад, нинішньому міському голові Миколі Глухову.
На даному етапі йдеться лише про прийом і розгляд міськвиборчкомом заяв від претендентів. Точний перелік кандидатів на посаду мера ми знатимемо лише після їх реєстрації.

Нинішній міський голова Микола Глухов у березні братиме участь у виборчих перегонах, аби посада мера Кременчука знову дісталася йому. Пан Глухов позапартійний.

Леонід Куліченко виборюватиме крісло мера Кременчука не вперше. Він уже ходив на вибори по головну посаду міста у 2002-му. Час покаже, чи пощастить йому цього разу.

Анатолій Баранник теж не новачок у справах виборних. Чотири року тому він був одним з восьми кандидатів на посаду мера. Тоді переміг пан Глухов.

Михайло Батієвський – темна конячка міських виборчих перегонів. Для нього майбутні вибори – дебют. За портфель міського голови він змагатиметься вперше.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх