БЮТ висуває Кісельова та Матицина

19.01.2006, 19:01 Переглядів: 2 050
Список кандидатів у депутати до Полтавської обласної та до Верховної рад було оголошено на міжпартійній конференції, що проходила 15 січня в Полтаві. У першу п'ятірку кандидатів до обласної ради увійшли голова Полтавської організації партії “Батьківщина” Вадим Петренко, головний лікар четвертої міської лікарні м. Полтава Вадим Кураєдов, заступник голови обласної ради Володимир Марченко, голова СТОВ «Агрофірми дружба» Григорій Безрук та генеральний директор “АвтоКрАЗу” Сергій Сазонов. До цього списку, окрім Сергія Сазонова, потрапили й інші кременчужани.

Список кандидатів у депутати до Полтавської обласної та до Верховної рад було оголошено на міжпартійній конференції, що проходила 15 січня в Полтаві. У першу п'ятірку кандидатів до обласної ради увійшли голова Полтавської організації партії “Батьківщина” Вадим Петренко, головний лікар четвертої міської лікарні м. Полтава Вадим Кураєдов, заступник голови обласної ради Володимир Марченко, голова СТОВ «Агрофірми дружба» Григорій Безрук та генеральний директор “АвтоКрАЗу” Сергій Сазонов. До цього списку, окрім Сергія Сазонова, потрапили й інші кременчужани. Під номером 12 до облради йде керівник міського виборчого штабу БЮТ в Кременчуці Володимир Матицин, номер 24 – олімпійський чемпіон Володимир Кисельов, 28-им у списку опинився нейрохірург третьої міської лікарні Михайло Метелін.
На прес-конференції голова Полтавської організації партії “Батьківщина” Вадим Петренко зазначив, що від Полтавщини за списками БЮТ до Верховної Ради будуть висуватися 5-7 чоловік. Серед них він назвав себе, голову Полтавської обласної організації УСДП нардепа Володимира Левцуна, члена фракції БЮТ у Верховній Раді, нардепа Андрія Веревського, нардепа Костянтина Живаго, заступника керівника центрального штабу БЮТ Олега Надошу, заступника генерального директора ХК «АвтоКрАЗ» Зою Шишкіну.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх