Губернатор мітить у парламент

3.11.2005, 16:11 Переглядів: 1 941
Губернатору можуть запропонувати балотуватися до обласної ради. Сам же він не проти потрапити і до парламенту.

Губернатор Полтавщини Степан Бульба в інтерв'ю інформагенції 'Главред' заявив, що члени Соцпартії можуть, цитуємо: 'визначити його під час майбутніх виборів балотуватися в облраду'. 'Разом з тим, не буде зайвим, якщо моє прізвище буде в списку партії у Верховну Раду, тому що у нас не так багато соціалістів – голів обласних держадміністрацій', – каже губернатор.
Степан Бульба розраховує, що під час виборів в обласну раду соціалістична партія здобуде серйозну перемогу. 'Ми зробили багато помітних речей, щоб змагатися за владу в області, і я розраховую, що ми її одержимо, і за підтримки й участі наших союзників сформуємо виконавчу владу на рівні Полтавської області. Ми розраховуємо на серйозну перемогу!', – завірив Степан Бульба.
Разом з тим Бульба заявив, що вести передвиборчу агітацію він планує не в робочий час, однак і відпустку для цього брати не збирається.
Що робитиме губернатор, якщо одночасно пройде за партійними списками і у парламент, і в обласну раду, Степан Бульба ще не визначився. 'Поки що не знаю. Подивлюся. Спочатку ми переможемо, а потім я прийму рішення. У мене є перший заступник (Віктор Іноземців, член СПУ. – Прим. авт.), він теж здатний очолити владу на рівні області. Якщо буде необхідність і рішення партії йти в парламент, я піду туди, якщо рішення буде іншим - можу залишитися', – додав він.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх