ПОЛІТАГІТАЦІЯ: «Наша мета не порожні обіцянки, а продуктивна праця», - партія «Відродження»

23.10.2010, 15:24 Переглядів: 3 576
Стабільність в роботі швидкої допомоги, лікарень, дитячих садків, шкіл та навчальних закладів, підтримка сімей з маленькими дітьми, безкоштовні навчальні заклади – наші пріоритети.

Мета партії «Відродження» -  не порожні обіцянки, а продуктивна праця. Кожен депутат повинен прагнути стабільної роботи усіх соціальних служб, починаючи зі швидкої допомоги, лікарень, дитячих садків, шкіл та навчальних закладів і закінчуючи вивозом сміття. Незважаючи на кризу, залізниця піклується про пенсіонерів, і це для нас дуже важливо, це - майже закон. 

ЦИФРА: До 2010 року нас із 67 млн. чол. Залишилось 45 млн.

В такий скрутний час багато сімей наважилися мати дітей – це сміливий крок. Їм необхідна підтримка. Навчальні заклади повинні працювати безкоштовно. Адже свої знання та традиції ми передаємо поколінням нашої Батьківщини. Благополуччя країни залежить від освідченності та прагнення до кращого життя кожного її мешканця.

Наш №12 у Крюківській районній раді

.

Наш кандидат у депутати по 9 виборчому округу до Крюківської районної ради по одномандатним мажоритарним виборчим округам

Вертаєв Дмитро Валерійович

Сприяти пробудженню кожного громадянина джерела творчої енергії та діяльної ініціативи для утвердження Справедливості, Правди та Порядку. 

Автобіографія 

Наш кандидат у депутати по 10 виборчому округу до Крюківської районної ради по одномандатним мажоритарним виборчим округам

Феніч Сергій Миколайович

Забезпечувати розвиток умов для фізичного здоров’я, духовної гармонії, сімейної повноцінності у кожному поколінні та примножувати творчі, духовні, інтелектуальні можливості особистості. 

Автобіографія 

Наш кандидат у депутати по 20 виборчому округу до Крюківської районної ради по одномандатним мажоритарним виборчим округам

Биков Валерій Геннадійович

Впливати на добір депутатів усіх рівнів, що мають розуміти державний інтерес, як безумовне виконання закону, сприймають діяльність на благо України та її народу, як найвищу честь.

Автобіографія

Чобітько Вадим Олександрович

Сприяти вихованню нової громадянської свідомості та гармонійно поєднувати інтереси особи з інтересами суспільства, використовуючи  державу к важливий інструмент дл вирішення назрілих (виникаючих) проблем.

На правах політичної реклами



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 23 від 6 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх