Жовта “Пора” відхрещується від кременчуцького “чорного списку”

8.09.2005, 12:09 Переглядів: 1 984
Минулого тижня місто заполонили листівки помаранчевого кольору з логотипом Громадянської партії «Пора», підписані координатором партії Ігорем Балаховським. У листівках зазначалося, що екс-начальник обласного УБОЗу Олександр Плужник занесений до числа кандидатів чорного списку “Пори”. Листівка інкримінує пану Плужнику “перевищення повноважень, організацію і проведення численних катувань і неприпустиме поводження із затриманими..

Минулого тижня місто заполонили листівки помаранчевого кольору з логотипом Громадянської партії «Пора», підписані координатором партії Ігорем Балаховським. У листівках зазначалося, що екс-начальник обласного УБОЗу Олександр Плужник занесений до числа кандидатів чорного списку “Пори”. Листівка інкримінує пану Плужнику “перевищення повноважень, організацію і проведення численних катувань і неприпустиме поводження із затриманими...., корупційні діяння” та ін. Крім того в листівці згадуються і інші кандидати в 'чорні списки' – це ті, 'хто співпрацював з Плужником у Кременчуці: депутати Ігор Кушнір, Євген Холод та Олег Бабаєв; В'ячеслав Крамаренко...' та інші.
У понеділок координатор партії 'Пора' заявив про непричетність партії до цих листівок. Однак, Ігор Балаховський каже, що Олександр Плужник дійсно є кандидатом до чорного списку “Пори” і вся інформація щодо його особи зараз перевіряється. “В разі її підтвердження кандидат стає фігурантом. В області кандидатів у список 'Пори' кілька. Зокрема, це  міський голова Миргорода - Паутов. А ось фігурант у списку зараз лише один – заступник начальника обласного управління міліції Леонід Бобрицький. Моральна ж сторона багатьох підприємців, про яких йде мова у листівці, у нас, дійсно, викликає сумніви, але всі звинувачення на чиюсь адресу партія висуває в обгрунтованій формі, спираючись на перевірену базу доказів”, - каже Ігор Балаховський.
Нагадаємо, «чорний список» “Пори” почали створювати ще восени 2004 року. Наразі у ньому близько 150 прізвищ державних службовців різних рівнів. Громадянська партія – колишня «жовта «Пора» – стверджує, що свою «списочну» оцінку може підтвердити документально.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх