ЦИК зарегистрировала Юрия Шаповалова народным депутатом нового созыва

15.08.2019, 09:02 Переглядів: 3 622 Коментарів: 4

 

Его главный конкурент на выборах Феликс Урин продолжает заниматься уголовным производством, с помощью которого планирует оспорить законность победы Юрия Шаповалова

14 августа члены Центральной избирательной комиссии зарегистрировали 57 народных депутатов Украины, которые прошли в Верховную Раду по результатам досрочных парламентских выборов. В числе зарегистрированных – народный депутат от Кременчуга (146-й округ) самовыдвиженец Юрий Шаповалов. Всего ЦИК уже зарегистрировала 82 народных депутата новой Верховной Рады.

 

Главный конкурент Юрия Шаповалова на выборах, кандидат от президентской партии «Слуга народа», Фелиск Урин продолжает заниматься уголовным производством, с помощью которого планирует оспорить законность победы Юрия Шаповалова.

 

Как ранее сообщал «ТелеграфЪ», 7 августа официальное парламентское издание «Голос Украины» опубликовало фамилию Юрия Шаповалова в списке новых нардепов.

Автор: Стас Константинов
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

184
15 серпня 2019 09:31

Это фиаско, товарищи!


18 0
302
15 серпня 2019 11:45

Ганьба, Кременчук!!!


11 2
0
15 серпня 2019 12:03

через год будут новые выборы и так каждый год, пока не очиститься ВР. поживём, увидим. если новая ВР ещё раньше не пришлёт в Кременчуг аудит. Зеленский настроен решительно и сам не из робкого десятка, судя по всему. так что спешить не будем радоваться, а то поспешишь, .... )


8 4
604
15 серпня 2019 19:59

Не голосував ні за коміка,ні за його кандидата.Але все одно перемога(?) людини з особливим виглядом слухових приладів залишає гіркий присмак того,що нас знову "кинули".І знову "сітка" безкарно спрацювала,хоча не повинна була.Звідси висновок-нічого не змінилося з приходом політиків зе-команди,раз дозволили нас,виборців,знову надурити.

Значить,такі,як нинішній переможець потрібні новій(?) владі.

Тоді ,окрім несприйняття ,інших відчуттів немає.


2 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

ВИБОРИ В РАДУ-2019:

Кандидати

У 2019 році відбудуться вибори до Верховної Ради України. Після отримання повноважень новообраний президент Володимир Зеленський видав Указ про припинення повноважень Верховної Ради та проведення позачергових парламентських виборів 21 липня 2019 року (Указ оскаржується у Конституційному суді). Чергові вибори мали б відбутися у жовтня 2019 року.

Вибори відбудуться за старою «змішаною» схемою: першу половину з 450 депутатів нової Верховної Ради громадяни виберуть голосуючи за партію (партійні списки), а другу половину – обираючи конкретного кандидата на мажоритарному окрузі. Для мешканців Кременчука це вже традиційний 146-й округ, а 13 кременчуцьких дільниць на Молодіжному віднесені до 150-го округу із центром у Горішніх Плавнях.

Прохідний бар’єр у парламент для партій – 5%. На мажоритарному окрузі перемагає той кандидат, який набере найбільшу кількість голосів виборців.

Важливі матеріали:

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх