Сегодня опять дебаты: «школьный ревизор» Сидерка против «іншої жінки» Цыбульской

9.07.2019, 15:27 Переглядів: 3 130 Коментарів: 2

 

Задавайте кандидатам вопросы и «ТелеграфЪ» доставит их в студию

Сегодня, 9 июля, в студии «Громадське. Кременчук» продолжится серия политических дебатов, в которых согласились взять участие некоторые кандидаты в народные депутаты от Кременчуга. 5 июля был «баттл» между Геннадием Музыкой и Ростиславом Зауральским. Сегодня запланирована встреча между депутатом городского совета Татьяной Сидеркой и бизнесмен Юлия Цыбульская. Оба кандидата идут самовыдвиженцами.


Начало дебатов запланировано на 19.00. Вы сможете увидеть их в прямом эфире на нашем сайте. Также вы можете уже прямо сейчас задавать вопросы кандидатам в комментариях под этим материалом – вопросы будут переданы в студию дебатов.

Автор: Стас Константинов
Теги: дебаты
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

11
9 липня 2019 17:18

Шановна Юлія. Перший пункт Вашої передвиборної програми звучить так: «Неможливо викорінити корупцію, лише як наслідок дії або бездіяльності. Корупцію треба знищувати на глибшому рівні – у людській свідомості та працювати саме з нею»

 

Якими методами Ви будете знищувати корупцію на глибинному рівні у людській свідомості? Конкретизуйте, будь ласка, за допомогою реальних прикладів.


9 0
129
9 липня 2019 17:23

Вопросы обоим кандидатам:

1) какие конкретные действия вы предпримете для улучшения качества питьевой воды в кременчугском водопроводе и сколько денег это будет стоить? 

2) вы будете голосовать за предоставление русскому языку статуса регионального на Донбассе?

3) какая из проходящих в парламент партий вам ближе всего: Слуга народа, Оппозиционная платформа, Голос, Европейская солидарность или Батькивщина? Что именно вас "роднит"? 

 


4 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

ВИБОРИ В РАДУ-2019:

Кандидати

У 2019 році відбудуться вибори до Верховної Ради України. Після отримання повноважень новообраний президент Володимир Зеленський видав Указ про припинення повноважень Верховної Ради та проведення позачергових парламентських виборів 21 липня 2019 року (Указ оскаржується у Конституційному суді). Чергові вибори мали б відбутися у жовтня 2019 року.

Вибори відбудуться за старою «змішаною» схемою: першу половину з 450 депутатів нової Верховної Ради громадяни виберуть голосуючи за партію (партійні списки), а другу половину – обираючи конкретного кандидата на мажоритарному окрузі. Для мешканців Кременчука це вже традиційний 146-й округ, а 13 кременчуцьких дільниць на Молодіжному віднесені до 150-го округу із центром у Горішніх Плавнях.

Прохідний бар’єр у парламент для партій – 5%. На мажоритарному окрузі перемагає той кандидат, який набере найбільшу кількість голосів виборців.

Важливі матеріали:

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх