Партія «Основа» починає активну підготовку до участі в парламентських виборах

11.04.2019, 13:00 Переглядів: 1 235

 

Партія «Основа» йде на парламентські вибори! Таке рішення було прийнято 08 квітня 2019 р. на зустрічі лідерів цієї політичної сили, у ході якої «ОСНОВА» підвела перші підсумки участі у президентській кампанії.

За перший, для партії, великий політичний цикл, «ОСНОВА» сформувала надійну команду аж до виборчих дільниць, вибудувала системну комунікацію з виборцями, зуміла донести до людей програму партії і її позиції з основних питань життя України, отримала позитивну реакцію виборців на запропонований партією прагматичний підхід до управління державою, розвитку економіки і досягнення миру.


У «ОСНОВІ» підкреслюють, що ця партія - єдина в Україні політична сила, яка напередодні першого туру президентських виборів змогла поставити інтереси держави вище власних амбіцій, і прийняла рішення підтримати найбільш сильного опозиційного кандидата як альтернативу діючому очільнику держави.


«У переломний і драматичний момент кампанії, коли стало зрозуміло, що влада розгорнула систему масштабних фальсифікацій і підкупу, ми прийняли важливе для себе рішення, про яке не шкодуємо. Ми поставили інтереси України вище особистих амбіцій і запропонували всім проукраїнським політикам шлях об'єднання навколо конструктивної програми і демократичних цінностей. Ми підтримали кандидата, який мав високий шанс виграти вибори і був найкращим з ТОП-3 претендентів на пост голови держави. На жаль, інші кандидати не знайшли у собі мужності об'єднатися, що і призвело до виходу Порошенко до другого туру.


21 квітня 2019 р. ми не закликаємо голосувати «за» конкретного кандидата. Так як, на нашу думку, ні один, ні другий претенденти не мають чіткої стратегії досягнення миру і реального плану виходу з економічної кризи. Від результатів цих виборів ми не чекаємо істотного позитиву для України. Але при цьому послідовно закликаємо голосувати проти Порошенка. Вважаємо, що на чолі з ним Україна ще п'ять років точно буде жити все гірше», - йдеться у заяві партії на її офіційній Facebook-сторінці.


Партія вважає, що ключову роль для України гратимуть парламентські вибори і склад нової коаліції національного компромісу - коаліції прагматиків і практиків. Коаліції, яка буде служити народу, а не інтересам однієї людини.


У зв'язку з цим «ОСНОВА» прийняла рішення про активну участь у парламентській кампанії.


Партія продовжить свою роботу як самодостатня політична сила і самостійний суб'єкт політичної діяльності.


Про варіанти взаємодії і можливих альянсах з іншими проукраїнськими політичними силами, як вважає голова «ОСНОВИ» Андрій Ніколаєнко, можна буде вести мову вже після того, як нинішній склад Верховної Ради встановить остаточну конфігурацію виборчого законодавства, за яким і будуть проходити вибори нового складу Ради.



Прес-служба Полтавської обласної організації

політичної партії «ОСНОВА»

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх