Гриценко пропонує запровадити на підприємствах екологічний контроль онлайн

13.03.2019, 13:00 Переглядів: 1 327

 

Команда Анатолія Гриценка планує змінити принцип екологічного контролю та запровадити його за стандартами Євросоюзу та відповідно до тих директив, які Україна вже узгодила з ЄС.

Про це на прес-конференції в Запоріжжі сказав Анатолій Гриценко.

«Ми змінимо принцип екологічного контролю. Буде безперервний контроль онлайн. Там, де на підприємствах будуть фіксувати надмірні викиди, одразу вживатимуть дій», - сказав Гриценко.


Він підкреслив, що питання чистоти повітря, води та землі найважливіше по всій країні та при виборі між екологією та економікою кандидат у президенти обирає саме екологію.

«Це ключове і для тих, хто працює на підприємствах, які здійснюють викиди, і для тих, хто навколо підприємств живе. Президент - гарант базових прав та їх забезпечення і право на життя - найперше. Все, що залежить від мене, буде зроблено, щоб екологічні стандарти були забезпечені», - наголосив Анатолій Гриценко.


За словами політика, власників крупних підприємств зобов’яжуть встановити фільтраційні установки. У той же час всі нові підприємства, які будуть вводитись в експлуатацію, повинні одразу працювати за європейськими стандартами. Гриценко додав, що в режимі моніторингу поетапно складуть графік, де саме буде введений цей екологічний стандарт.

«Щоб відпрацювати екологічний сектор, ми збирали практиків та теоретиків зі всієї країни. Все це буде зроблено спільно з урядом», - наголосив Гриценко.

Автор: політична реклама
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх