Олександр Шевченко переміг на президентських праймеріз УКРОПу на Полтавщині

5.11.2018, 15:00 Переглядів: 1 937

 

3 листопада народний депутат від УКРОПу Олександр Шевченко переміг на президентських праймеріз у Полтавській області.

За парламентаря проголосували 296 делегатів загальних зборів Полтавської обласної організації партії. Таким чином Полтавщина принесла нардепу вже 16-ту перемогу під час фінальної частини перегонів у регіонах. Учасниці праймеріз Оксана Тунік-Фриз та Ірина Головатенко посіли друге і третє місця відповідно.


 


«Ті, хто був 27 років у владі, довели громадян однієї з найуспішніших країн Європи до найнижчого рівня життя. Якщо людей стали фактично жебраками і не можуть собі нічого дозволити, якщо бізнес душать правоохоронні органи і чиновники-корупціонери, то про який економічний розвиток може йтися? Ми повинні забезпечити свободу і економічну незалежність людей і країни», – заявив Олександр Шевченко.


Водночас голова партії, народний депутат Тарас Батенко зазначив, що, незважаючи на свій молодий вік, УКРОП має чітку програму розвитку України. Політсила може стати гідною альтернативою діям чинної влади. На думку нардепа, у березні 2019 року українці матимуть чи не останній шанс змінити країну на краще та очистити владу від корумпованих чиновників, які грабували країну останні 27 років.


 


«Влада прагне переконати вас в безальтернативності вибору й у тому, що треба знову обрати президента Порошенка. Ми хочемо розвіяти це переконання, яке намагаються нав’язати українському народу», – наголосив Тарас Батенко.


Водночас ветеран АТО, член політради УКРОПу Євген Тєрєхов зазначив, що влада переклала свої безпосередні обов’язки на звичайних громадян. Навіть реабілітація поранених на війні патріотів лягла на плечі небайдужих людей та волонтерів, поки держава залишається осторонь.


«Завдяки УКРОПу й Олександру Шевченку зокрема ми змогли оздоровити близько 500 людей. Це – сім'ї загиблих, які безкоштовно пройшли реабілітацію на Буковелі. Натомість влада, яка мала б опікуватися цим питанням, з 2014 року лише грабувала країну та її громадян», – зазначив Євген Тєрєхов.


 


Нагадаємо, остаточні результати президентських праймеріз УКРОПу стануть відомі 5 грудня на великому з’їзді партії в Києві. Фінальна частина перегонів розпочалася 28 вересня у Луцьку і має завершитися 18 листопада у столиці України. Таким чином учасники праймеріз презентують свої програми у всіх областях України, у кожній з яких буде обрано переможця.


 


 

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх