Навколо Анатолія Гриценка об’єднуються демократичні сили для перемоги на виборах і змін у державі

11.05.2018, 14:07 Переглядів: 2 796

 

“Альтернатива” Єгора Фірсова приєдналася до “Громадянської позиції”, давши старт великим об’єднавчим процесам

10 травня політична сила «Альтернатива» та партія «Громадянська позиція» офіційно заявили про своє об’єднання. Таким чином розпочалось створення великої демократичної опозиції. Вона має висунути єдиного кандидата на президентських виборах-2019, яким стане Анатолій Гриценко. Цей крок дозволить перемогти кланову олігархічну систему, і ,врешті, розпочати реальні зміни на краще в країні.


“Єгор Фірсов і його однодумці з Альтернативи першими прийняли рішення увійти в нашу спільну команду, яка стане ціннісною альтернативою нинішній владі і її політиці. Ми шануємо це рішення колег і відтепер працюватимемо спільно під прапором Громадянська позиція”, - прокоментував подію лідер “Громадянської позиції” Анатолій Гриценко.


 

Анатолій Гриценко та Єгор Фірсов оголосили про початок об'єднання демократичних сил


“Наша команда зростатиме, ми налаштовані відкрито і щиро до єднання зусиль з іншими партіями, громадськими діячами, окремими людьми, які поділяють наші цінності і розуміння відповідальності за нашу країну”, - підкреслив Анатолій Гриценко.


Голова “Альтернативи” Єгор Фірсов вважає, що тільки об'єднавшись разом, здорові демократичні сили можуть зламати існуючу систему влади, викорінити корупцію та розпочати реальне реформування держави. Водночас, на його переконання, об'єднання має відбуватися довкола політика, який має довіру й підтримку населення, а разом із тим — великі шанси на перемогу.


“Ми вирішили не тягнути час і вже зараз підтримати кандидатуру Анатолія Гриценка, якого ми, як політична сила «Альтернатива», бачимо найбільш гідним претендентом на президентську посаду з тих, хто сьогодні має реальні шанси на перемогу”, - зазначив Єгор Фірсов.


“Такий вибір обумовлений тим, що кандидатура Гриценка максимально відповідає критеріям патріотичності, професіоналізму і порядності. Його діти і онуки живуть в Україні, у нього немає бізнес інтересів, він не виводив грошей в офшори, він професіонал, який має успішний досвід, в тому числі у військовій сфері, що важливо. Все це не просто компліменти. Гриценко один з небагатьох політиків, які мають високий відсоток довіри людей. Серед усіх кандидатів, що мають шанси на вихід у другий тур, Анатолій Гриценко - єдиний, хто точно піде до кінця і не вступить в переговори з Порошенком і його оточенням”, - підкреслив голова “Альтернативи”.


Згідно із останніми рейтингами, які нещодавно оприлюднили Київський міжнародний інститут соціології та група «Рейтинг», Анатолій Гриценко є одним із беззаперечних лідерів майбутніх президентських виборів. У опитуванні КМІС лідер «Громадянської позиції» у другому турі впевнено перемагає всіх інших кандидатів.


Також соціологічні дослідження зафіксувало велику підтримку населення до партії “Громадянська позиція”, яка впевнено посідає друге місце у списку електоральних симпатій українців.


“Дуже важливо, що команда Анатолія Гриценка та “Громадянської позиції” зростає та укріплюється. І приєднання “Альтернативи” Єгора Фірсова — гарний сигнал для інших демократичних сил. Під час спілкування з Єгором та іншими партійцями “Альтернативи” відчув, що це люди — які реально прагнуть змін в Україні і готові їх втілювати в життя. Радий, що нині — ми одна команда. “Громадянській позиції” і Анатолію Гриценку довіряє все більше українців. І наш обов’язок — виправдати цю довіру. Для перемоги треба багато працювати. Ми готові до праці і боротьби”, - говорить голова Полтавської обласної організації партії “Громадянська позиція” Василь Перепелиця.


 

Василь Перепелиця та Єгор Фірсов під час наради, присвяченої об'єднанню демократів


Команда “Громадянської позиції” формує план дій для порятунку країни і готова запропонувати його усім чесним, порядним та професійним людям, які прагнуть розбудовувати Україну.

Автор: на правах рекламы
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх