Олег Савченко возмущен политическим мошенничеством

26.10.2014, 14:33 Переглядів: 2 406
В день выборов «ТелеграфЪ» мониторит ситуацию в штабах кандидатов в народные депутаты. Олег Савченко по состоянию на 14.10 сообщил «Телеграфу», что возмущен фактами продолжающейся противоправной политической агитации в день выборов. В настоящий момент он ездит по Кременчугу, снимая на видеокамеру плакаты и билборды различных политических сил – эти агитационные плакаты до сих пор не убраны с городских улиц, хотя город от них должны были очистить еще в субботу, 25 октября. Вот что рассказал Олег Савченко:
– Я не просто обурений, я дуже розчарований! Я розчарований політичним шулерством! Та ще з боку тих партій, які позиціонуються як демократичні сили! Вони сорочки на собі рвали, присягалися, що стоять на Майдані за демократію, а що вони роблять?! Зараз, спілкуючись з вами, я фільмую факти порушення виборчого закону. Ось, на перехресті біля супермаркету «АТБ», як їхати на міст, висить величезний плакат «Наш вибір №26!». – а номер 26, як ви знаєте, має у виборчому списку партія «Батьківщина». Біля магазину «Оптовичок», що на перехресті Шевченка та Артема, свіжі наліпки висять «Голосуй за перемогу, час єднатися!» – ми ж знаємо, що «час єднатися» – це агітаційний слоган «Блоку Петра Порошенка». Біля вокзалу на щитах, ну цих, лайтбоксах, висить знак «Народного фронту» – самої назви партії там немає, лише знак – і слова «Слава Україні!». Ми знайшли не прибрану вчасно агітацію цих сил на Московській, на Київській біля «Фоззі», біля залізничного вокзалу, біля «Амстору».

Олег Савченко также сообщил, что в субботу, 25 октября, он подал официальные заявления о нарушениях в части политической агитации в Кременчугскую окружную комиссию и в горотдел милиции. Но в рассмотрении заявлений ему отказали. Вот что сказал Олег Савченко:
– Я ще вчора, у суботу, подав заяви про порушення до ОВК та до міліції. В ОВК мені відмовили, бо це не їхні повноваження – таку скаргу треба направляти до Центральної виборчої комісії. А там поки розглянуть, вже й результати голосування оприлюднять. У міліції пояснили, що за таке передбачене лише адмінпокарання – та й то, якщо вдасться довести, хто винен – а доведи тут, хто винен: партія, яка не зняла агітацію, чи власник лайтбоксів, чи взагалі виконком? От і роби, що хочеш. Я скажу так: я дуже розчарований, це моє особисте розчарування, що нині провладні партії чинять так, як чинили раніше регіонали. Це неправильно!
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх