Громадська організація «Інша Жінка» 18 лютого провела першу установчу зустріч жінок

22.02.2019, 17:30 Переглядів: 3 038

 

Громадська організація «Інша Жінка» 18 лютого провела першу установчу зустріч жінок, що займають активу життєву позицію та є представницями бізнесу, культури, освіти, громадського сектору, влади та готові допомагати іншим, з метою розбудови спільного плану роботи в рамках ініціатив, що мають на меті підтримку жіночого підприємництва в Кременчуці та регіоні. 


За словами голови громадської організації «Інша Жінка» Юлії Цибульської, в Кременчуці немає реально діючої організації, яка б представляла інтереси жінок в суспільно-політичному житті та допомагала відстоювати та захищати інтереси жінок.

«Ми вирішили об’єднати активних, впливових, жінок-лідерок, жінок, що мають чітку та зрозумілу життєву позицію та готові допомагати іншим», - розповідає Юлія Цибульська.


Та додає:

«В нас багато планів на майбутнє та ми звикли діяти замість того, аби обіцяти - тому вже працюємо над спільним соціальним проектом під робочою назвою «Академія жіночого лідерства та підприємництва», який підтримає тих жінок, що прагнуть розпочати власну справу,  мають ідею та не мають відповідних знань та досвіду. Реалізація проекту допоможе збільшити кількість само зайнятих жінок та об’єднати навколо себе жіночий актив нашого міста.

Ми вибудуємо ефективний нетворкінг, основою якого буде взаємодопомога та вирішення проблем жінок через навчальні програми, обмін досвідом, менторську підтримку, спільні заходи тощо. Жінки повинні зрозуміти, що тільки об’єднавшись, ми зможемо досягти більшого. Один в полі не воїн, тому я закликаю до партнерства всіх жінок, що є небайдужими до того, що відбувається навколо та що прагнуть розвитку».

 
На порядку денному зустрічі було вітальне слово від голови ГО «Інша Жінка» Цибульської Юлії, знайомство з учасницями-менторками проекту Академії жіночого лідерства та підприємництва.  


Зустріч вийшла дуже атмосферною та теплою, оскільки жінки ділились своїм досвідом та проблемами, і ми зрозуміли, що в нас є багато спільного. Я вдячна кожній учасниці, що вирішила доєднатися до нашої ініціативи. Нам є чого прагнути та заради чого об’єднуватися. Наш девіз - через освіту до гендерної рівності. І ми починаємо робити реальні справи», - підсумувала голова ГО «Інша Жінка»  Юлія Цибульська. 


Через освіту до гендерної рівності!

Громадська організація, що об’єднує жінок, які є іншими

Т. 067 531 77 16

 






Автор: прес-служба ГО Інша Жінка
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ІНША ЖІНКА»

Інша жінка

Громадська організація Інша Жінка була створена у 2018 році

Актив організації - жінки, які є експертками та досягли результатів, кожна у своїй галузі: бізнесі, суспільній роботі, мистецтві та творчості, та готові приділяти час суспільно-важливим проектам, ділитися досвідом, підтримувати інших. І він постійно зростає

Наша мета - розбудувати спільноту освіченого суспільства, в якому інтелект буде трендом, а гендерна рівність - запорукою економічного зростання в суспільстві

Громадська організація Інша Жінка за 2 роки існування реалізувала багато ініціатив у підтримку гендерної рівності, розвитку жіночого підприємництва та попередження домашнього насильства, в тому числі через фінансову незалежність. На запрошення Іншої Жінки Кременчук відвідали Ніна Левчук, Марія Єфросиніна, Ольга Фреймут, яка запропонувала бути Амбасадором організації. У 2019 році був реалізований пілотний проект школи бізнесу для жінок, переможниця якого отримала 30 000 грн на розвиток власної справи та відкрила соціальний центр з вивчення іноземних мов. Зараз Інша Жінка створює Бізнес-інкубатор з розвитку жіночих ініціатив у Кременчуці, проект є грантовим та допомагає жінкам абсолютно безкоштовно отримати якісну бізнес-освіту та широку медійну підтримку їх майбутніх проектів, партнерів та партнерок, перший офіс, інформаційну підтримку.

Ця рубрика - про нас та нашу діяльність, про можливості для жінок та перспективи розвитку нашого міста. Долучитись до нас можна на нашому сайті

www.divergentwoman.com

А також на офіційній сторінці у ФБ

https://www.facebook.com/divergentwoman/

З повагою,

Голова ГО «Інша Жінка» Юлія Цибульська

Схожі матеріали:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх