"Місто для людей Кременчук" приєдналися до "Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності"

8.11.2019, 13:30 Переглядів: 2 399

 

Сьогодні до Дня української писемності та мови Українське радіо провело  вже 19 щорічну акцію "Всеукраїнський радіодиктант національної єдності". 

 

Він був започаткований у 2000 році з метою єднання навколо мови. Відтоді щороку слухачі, а віднедавна й телеглядачі можуть взяти участь у написанні диктанту й перевірити, наскільки добре вони знають рідну мову. Пишуть диктант і за межами України. Торік  наприклад на адресу Українського радіо надійшло 32779 диктантів. З них без помилок написали 311 учасників.

 

«МДЛ Кременчук», як і велика кількість українців і не тільки, з радістю приєдналися до написання Всеукраїнський радіодиктанту національної єдності.

 

«Наша компанія завжди бере участь у різних акціях. Ми завжди відкриті для чогось нового.  Ось і в цей день ми з задоволенням приєдналися до цієї дійсно важливої акції. Адже в першу чергу цей диктант, це спосіб не тільки перевірити себе в орфографії і знанні рідної мови, а й об'єднати багатьох українців в цій важливій справі.

 

Адже писемність та мова одне з тих, що виділяє нашу країну від багатьох інших і це ні в якому разі забувати ніяк не можна. Наш дружній колектив з легкістю і задоволенням написали цей диктант тому що всі ми любимо свою рідну мову. Звичайно не обійшлося без помилок, але як то кажуть не помиляється тільки той, який нічого не робить. А ось помилку, яку дійсно не можна допускати, так це почати забувати свою рідну мову і традиції свого народу.

 

Наша компанія вітає всіх із наступаючим Днем української писемності та мови і бажає завжди пам’ятати про своє коріння, традиції свого народу та рідну мову - говорить директор компанії" Місто для людей Кременчук» Сергій Зінченко.

 

Автор: прес-служба МДЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх