Інноваційний підхід - один із пріоритетних напрямків роботи компанії "Місто для людей"

1.11.2019, 16:00 Переглядів: 3 888

 

Якісне прибирання прибудинкової території вимагає чимало часу, сил і використання спеціальної техніки. Тільки завдяки комплексному підходу до цього виду робіт можна домогтися якісного результату. Цього дотримується у своїй роботі компанія «Місто для людей Кременчук».

 

Нещодавно нею була придбана техніка для прибирання прибудинкової території свого житлового фонду, який становить близько 910 тис. кв. метрів.


Адже щоб прибирати такий великий обсяг площ, а головне щоб прибирання проходило на належному рівні одних зусиль двірників іноді недостатньо.


Компанією була придбана нова сучасна техніка.


Випробувати сучасну техніку було вирішено в одному із дворів житлового фонду.


 


На випробування нової  техніки  завітав  мер міста Кременчука  Віталій Малецький.


 


Мер особисто проконтролював нову техніку в роботі, даючи заради експерименту завдання фахівцям з прибирання на тих чи інших ділянках території. Ускладнюючи при цьому кожен раз завдання.

 

 


Випробування прибирання прибудинкової території пройшло успішно і показало свою високу ефективність в роботі. Це було відзначено, як самими фахівцями з прибирання, так і жителями, які стали очевидцями роботи нової техніки.

Мер Віталій Малецький також оцінив нововведення, які впроваджує МДЛ в своїй роботі.

 

«Ми побачили, що суть цієї нової методики і технології полягає в тому щоб замінити важку ручну працю новими механізмами, які з успіхом вже використовуються в Європі та інших країнах і полегшують працю двірників, роблячи її більш ефективною. Це комплексне рішення, яке запропоновано компанією «МДЛ» впевнений, що дозволить зробити Кременчук ще на кілька кроків ближче до красивого, комфортного європейського міста »- говорить мер міста Кременчука Віталій Малецький.

 

 


«Час не стоїть на місці і наша компанія тому приклад, ми завжди виступаємо за інноваційний підхід в сфері ЖКГ. Це по суті і є великою відмінністю нас від системи старих Жеків, які діяли раніше. Ми намагаємося йти в ногу з часом.

Ми в нашому місті будемо повністю реформувати підхід до прибирання. Для цього нами була придбана нова техніка, а також створені мобільні бригади двірників.  Проект MDL з мобільними бригадам призначений для створення затишку. Для цього, керуюча компанія інвестувала гроші в професійну комунальну техніку, яка абсолютно змінює підхід до збирання, а головною метою таких змін в підході - турбота про рослинність і екосистему. Подібні проекти не новинка для країн Європи. Це вже стабільна якість, до якого звикли жителі великих європейських країн.

 

 


В одній бригаді працюють 5 професійних операторів з клінінгу. Це не двірники з примітивними інструментами у вигляді мітли і лопати, а справжні профі з обладнанням, які швидко оцінюють локацію і визначають технологічну карту прибирання. Працювати мобільна бригада буде в різних точках міста. На одну бригаду буде постійно виділено 2 одиниці техніки, які відповідатимуть вимогам локації і сезону.

 

Завдяки цьому ми зможемо ще швидше забезпечувати оперативне та своєчасне прибирання кожного двору. Цей інноваційний підхід по суті,  «швидка допомога» для всього житлового фонду, який знаходиться на обслуговуванні  нашої компанії » - говорить директор компанії" Місто для людей Кременчук » Сергій Зінченко.

 

Автор: прес-служба "МДЛ"
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх