Аварійні будинки: від чого більше страждають мешканці міста

21.09.2018, 17:25 Переглядів: 626

Розглядаючи житлову сферу глобально,  можна сказати, що на сьогоднішній день це одна з найбільш гострих і важко вирішуюмих проблем в нашій країні

 

 Якщо говорити безпосередньо про проблему аварій та позаштатних ситуацій у будинках, то потрібно зазначити, що навіть за допомогою вжитих заходів у цій галузі, з боку держави і керуючих компаній, дана проблема вирішується досить складно. Багато в чому це пов'язано  наявністю великої кількості аварійного фонду.

 

"Більше 75% житлового фонду України, який був побудований до 1985 року, вимагає не тільки термомедернизации, але і ремонту. Малі міста не можуть самостійно вирішити цю проблему", – про це заявив віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко.

Зі словами Генадія Зубка складно не погодитися. Адже в процесі експлуатації, будинок зазнає фізичного зносу і інших зовнішніх впливів, внаслідок чого з'являються різні несправності та дефекти. Дефекти погіршують експлуатаційні якості не тільки покрівельних покриттів та інженерних комунікацій, але і будівлі в цілому, істотно скорочуючи його нормативний термін служби.

Проведене нещодавно провідною німецькою дослідницькою компанією GFK,  дослідження по випадками аварій в будинках протягом останніх 6 місяців показує, що більшість  клієнтів компанії потерпає від  застарілих роками комунікацій та їх зносу, а саме:

 

- Аварії водопостачання, відключення води – 61% респондентів;

 - Підтоплення підвалу – 46% респондентів;

 - Аварії каналізації – 39% респондентів;

- Аварії ліфтів – 30% респондентів;

 - Протікання даху – 35 % респондентів;

 -Аварії теплотрас, відключення теплопостачання в опалювальний період – 25% респондентів.

 

Для усунення аварійних ситуацій, в компанії є аварійна бригада, яка являє собою механізований підрозділ цілодобової аварійної служби, що бере участь в оперативному усуненні причин аварії або запобігання поширення наслідків аварій.

 В процесі аварійних робіт, фахівці компанії дотримуються вимоги охорони праці і техніки безпеки,забезпечуючи тим самим безпеку аварійних робіт для життя і здоров'я людей, їх майна і навколишнього середовища.

 Фахівцями компанії на регулярній основі проводиться поглиблений огляд, як інженерних мереж так і будинків в цілому. Це дозволяє своєчасно виявляти дефекти, встановлюючи при цьому можливі причини їх виникнення.

Після чого визначається технічний стан будівлі, розробляється перелік і склад робіт по усуненню всіх знайдених дефектів. Ця робота не така помітна багатьом, але так важлива для кожного мешканця.

Для клієнтів компанії працює цілодобовий call - центр, де приймають і обробляють заявки  цілодобово за телефонами:  (067)- 341- 41- 41 та (0536) 70- 04 -41.

 

«Ми з кожним днем намагаємося оновлювати свій житловий фонд,  підвищувати рівень обслуговування наших клієнтів та надавати європейську якість обслуговування в кожен дім»

- говорить директор ТОВ " Місто для людей Кременчук" » Анатолій Биценко.



Компанія “Місто для людей Кременчук”

Call Centre цілодобовий 

+38 (0536) 70-04-41, +38 (067) 341-41-41


Автор: прес-служба МДЛ
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх