Поради фахівців: Проблеми з гризунами в багатоквартирних будинках та їх вирішення

16.11.2018, 14:07 Переглядів: 1 618

 

В наш час проблема зі шкідниками дуже актуальна, особливо в багатоквартирних будинках. На перший погляд багато хто не зважає на цю проблему. А коли ж ця проблема виростає вже в лихо, тільки тоді люди і починають замислюватися наскільки серйозні може це мати наслідки. Адже небезпека полягає в тому, що гризуни не тільки можуть псувати комунікації в будинку або речі мешканців у підвалах, але є ще переносниками різних захворювань і інфекцій. Це для людини може мати трагічні наслідки.
 
Як з цією проблемою боротися і що робити, що б не допустити це лихо в своїх будинках, ми запитали у експерта з адміністрування житлової нерухомості, директора компанії «Місто для людей Кременчук» Сергія Зінченка.

Він розповів, що більша частина заяв на проблеми з гризунами надходить вже тоді коли мешканців вже починають турбувати їх неприємні сусіди. А до цього, в основному, ніхто на цю проблему не звертає уваги. Але ж з будь-якою проблемою краще боротися на ранніх стадіях.

Гризуни приходять в багатоквартирні будинки в основному з підвалів, у яких деякі мешканці складують все, що тільки можна, від господарських речей до продуктів харчування, або з продуктових магазинів, розташованих на перших поверхах будинків. Також однією з проблем є сміттєпроводи. 


 


Сергій Зінченко робить акцент на тому, що найбільш дієвим способом вирішення проблеми з гризунами є систематична профілактика. А саме - дератизація і прибирання підвальних приміщень. Компанія «Місто для людей Кременчук» дані профілактичні заходи проводить систематично, згідно з розробленим графіком.

 

Дератизація підвалів багатоквартирних будинків може проводитися різними засобами, кожне з яких має свої переваги і недоліки. Однією з найдієвіших методик вважається професійна хімічна обробка приміщень фахівцями.

 

Експерт в області санітарних послуг завжди швидко розпізнає на якій стадії знаходиться кожна конкретна ситуація і розробляє оптимальний план заходів, найбільш підходящий саме для неї.

 

"Цю проблему не вирішити за допомогою зусиль тільки керуючої компанії. Мешканці повинні і самі розуміти, що гризуни заводяться тільки там де для них створені всі комфортні умови для їх життя і розмноження, а саме є доступ до їжі і питної води. Так що тільки спільними зусиллями ми можемо побороти цю проблему " - говорить Сергій Зінченко.

Пам'ятайте: в будь-який простій або складній життєвій ситуації потрібно звертатися до фахівців і до їх професійної допомоги. Адже тільки експерти зможуть професійно і оперативно вирішити Ваші проблеми.



Є ПИТАННЯ? 

Зв'яжіться з фахівцями по телефону +38 067 341 41 41,

або пишіть нам на email: mdlkremenchuk@ukr.net




Автор: прес-служба МДЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ "Будсервіс":

Будсервіс

Про компанію КК "Будсервіс".

Компанія пропонує технічне обслуговування будівель, послуги з прибирання будинків і прилеглих територій, обслуговування енергетичних, теплових, водопровідних та пожежних систем, а також ремонт будинків та експлуатацію ліфтів. Керуюча компанія обслуговує територію Крюківського району міста Кременчука.

В обслуговування будинків та прибудинкової території входять такі роботи:

  • - Прибирання прибудинкової території
  • - Технічне обслуговування ліфтів, енергопостачання ліфтів.
  • - Технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем гарячого та холодного водопостачання, водовідведення, централізованого опалення, зливової каналізації.
  • - Дератизація, дезінсекція.
  • - Обслуговування димових та вентиляційних каналів.
  • - Технічне обслуговування та поточний ремонт мереж електропостачання та електрообладнання, конструктивних елементів, внутрішньобудинкових систем гарячого і холодного водопостачання, водовідведення централізованого опалення, зливової каналізації і технічних пристроїв будинків та елементів зовнішнього упорядження.
  • - Освітлення місць загального користування, підвалів та підкачування води.

НАША АДРЕСА: Україна, м.Кременчук, вул.Велика Набережна,17

ТЕЛЕФОН: +38 (067) 341-41-41

НАПИСАТИ НАМ на email: 35868931@ukr.net



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх