Що чути в місті?

25.10.2007, 17:10 Переглядів: 1 652
23 жовтня, вівторок, 15:00.

Юлія, школярка:

– Одинадцятикласники зараз тільки й розмовляють про зовнішнє тестування. Там взагалі нічого не зрозуміло. Вимоги та правила цього тестування міняються щодня, а ми, школярі, страждаємо, бо не знаємо до чого готуватись.

Віктор, моряк:

– Я тільки нещодавно потрапив до Кременчука. Поки все подобається. Звичайно, хотілося б, щоб було чистіше, але й так нормально. Щодо якихось проблем, я їх поки що не бачу. На одне звернув увагу: у Кременчуці дуже вродливі дівчата!
 

Роман, бізнесмен:

– Зараз я всім задоволений. Місто розбудовується, зростає. І погода нормальна, гарна. Справжня золота осінь: листя осипається – романтика. Так і хочеться прогулятися вулицями міста зі своєю дівчиною.

Юлія, студентка:

– Знаєте, якщо порівнювати Комсомольськ і Кременчук, то все ж у Комсомольську краще. Там тихіше, спокійніше. А в Кременчуці багато машин, дихати нема чим. Парків практично немає. А от в Комсомольську є дуже гарні парки, приємно прогулюватись. Тож хотілося б, щоб і Кременчук став більш зеленим містом.

Ліля і Катя, школярки:

– Ну, ми особисто чули про те, що у нашому Придніпровському парку збираються  зрубати багато дерев для будівництва якогось розважального закладу. А куди його рубати? Дерев і так мало, а тепер стане ще менше. А влада нічого не робить, щоб зашкодити цьому.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх