Що чути в місті?

27.09.2007, 17:09 Переглядів: 1 405
Вівторок, 25 вересня, 16.00.

Олексій, робітник:

- Мене хвилює те, що закрили Крюківський міст. Зараз шукаю квартиру, яку можна було б наймати. Адже добиратися до міста стало дуже незручно. Дизелі затримуються, запізнюємося на роботу. А сьогодні в обід, то й взагалі не ходила. А ввечері добиратися ще складніше! Доводиться годині о п’ятій прокидатися, аби встигнути на роботу.

Юлія, директор туристичного агенства:

- Мене особисто більш хвилює те, що пов’язано з туризмом, адже це сфера моєї професійної діяльності. Дуже багато заявок на відпочинок у Туреччині. Це при тому, що жовтень місяць - не сезон. Отже, можна зробити висновки, що гроші в наших кременчужан є, і вони їх витрачають. Тож живемо ми добре.

Микола, студент:

- Говоримо про політику. Вже остогидла ця тема. Усіх тільки це й хвилює. А взагалі стараюся дожити до 30 вересня, тобто до початку виборів. Після цього все стане на свої місця і буде легше. Якщо ж з якихось причин будуть перевибори, то підемо масово вішатись (сміється).

Павло Ілліч, пенсіонер:

- Людей, можливо, і хвилює тема політики. Мене особисто це не турбує. Мені вже 85 років. Тож це мене вже не стосується. Пенсією задоволений. Тут мене не кривдять. Я полковник у відставці, тож виплачують непогані гроші. На життя вистачає. Живу добре. Містом нашим дуже задоволений.

Оксана, студентка:

- Закрили Крюківський міст. Усі скаржаться, а я думаю, що в цьому є великий плюс. Ця ситуація згуртовує жителів правобережжя. Також можна зустріти у поїзді своїх старих знайомих. Люди почали відпочивати у своїх мікрорайонах, а це сприяє  новим знайомствам.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх