Що чути в місті?

6.09.2007, 17:09 Переглядів: 1 491
Вівторок, 4 вересня, 16.00.

Олександр Петрович, пенсіонер:

- Мене особисто хвилює питання дітей і батьків. Навчання, виховання і так далі. Молодь не радує. Загубила деякі моральні та людські цінності: честь і совість. Вони вважають, що їм усе можна. Це дуже засмучує і хвилює людей старшого покоління.

Артем, студент:

- Мене зараз хвилює лише одна тема. Оскільки я студент, то мені хочеться десь працювати. Але, на жаль, це не так просто. На роботу не беруть без стажу, та й узагалі студентів. А для мене це важливо. Хочеться якось заробляти собі на прожиття.

Юрій, інженер:

- Мене цікавить моя робота. Зарплатня достатня. Ціни в магазинах «трохи кусаються». Але це дивлячись, з якого боку підійти до цієї теми. Все ж у нас набагато дешевше, ніж, наприклад, у Києві. Так що я усім задоволений: і роботою, і погодою, і містом.

Тетяни, школярки:

- Нас зараз хвилює навчання. Перше вересня минуло, треба братися за книжки. Також чули про ремонт Крюківського мосту. Поговорюють, що переправлятися на той берег можна буде за допомогою катера. А вартість такого проїзду буде складати лише одну гривню.

Рита, школярка:

- Зараз кожен думає про своє. Школярі розмовляють про навчання,  дорослі люди спілкуються і дискутують на тему політики. Мені, якщо чесно, тема виборів уже досить набридла. Нещодавно пройшов фестиваль «Екстрим-зона». Все було на досить високому рівні.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх