А ви вірите в НЛО?

23.08.2007, 17:08 Переглядів: 2 286
– запитали ми у кременчужан.

Олексій, студент:

– В НЛО я не вірю – немає жодних доказів його існування.  А  те, що люди бачили – це маячня. І я таке «НЛО» бачив: у мене будинок біля «Київстару», там велика будівля, і прожектор угору йде. Так от, вийшов на балкон, курю, дивлюсь – якась зірка рухається, потім ще одна. А це комахи високо-високо залетіли, світло відбивається і здається, ніби реально це зірки літають.

Володя, школяр:

– Я вірю, бо вчені це майже доказали. Нещодавно навіть по телевізору була передача, показували, що НЛО помітили у воді, його навіть зафіксували. Сам НЛО не бачив, із знайомих теж ніхто нічого не розповідав, однак, якщо так багато людей у нього вірить, щось таки є.

Олена, майбутній фотограф:

– В інопланетян та в НЛО я не вірю, бо є інше, у що можна вірити. Особисто я вірю в Бога. А так людям просто подобається думати, що вони не одні у всесвіті і можна буде колись полетіти на Марс або на інші планети.

Валентин та Руслан, кременчужани:

–Та хто його зна, може і є, але взагалі-то не віримо, бо не бачили.  І знайомих, яким би зустрілось НЛО, у нас немає. А взагалі це все журналісти: йому потрібно статтю, от він усіляке і вигадує. А не напише – його виженуть. А ще й люди є, яким нудно, вони щось понавидумують, ходять, розповідають, а інші їм вірять!От і передачу показували, що під водою НЛО бачили. Все це вигадані речі.

Інна, студентка:

– Спитати, чи вірю я в НЛО – це спитати, чи вірю я в іншу форму життя, не таку, як на землі. У світі ще стільки всього невивченого та не доведеного, що знаєте, усе може бути! Я б сама із задоволенням поспостерігала би за якимось незвичним літаючим об’єктом у небі!



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх