У Полтавській області призов на строкову службу виконано стовідсотково

19.12.2006, 09:12 Переглядів: 1 734
У Полтавській області призов молоді на строкову службу у вересні-листопаді цього року виконано стовідсотково. Про це на щотижневій нараді повідомила заступник голови облдержадміністрації Надія МЯКУШКО. За її словами, до військ відправлено 1512 чоловік.
Надія Мякушко також зазначила, що в області спостерігається погіршення стану здоров’я молоді, яка призивається на строкову військову службу.

У Полтавській області призов молоді на строкову службу у вересні-листопаді цього року виконано стовідсотково. Про це на щотижневій нараді повідомила заступник голови облдержадміністрації Надія МЯКУШКО. За її словами, до військ відправлено 1512 чоловік. Надія Мякушко також зазначила, що в області спостерігається погіршення стану здоров’я молоді, яка призивається на строкову військову службу. Тимчасово непридатними до військової служби за станом здоров’я визнані понад 1,2 тисячі, взагалі непридатними - понад 2 тисячі юнаків. Більшість тих, хто призивається до лав армії, - з асоціальних сімей. Така молодь має низький рівень загальноосвітньої підготовки. Всього на обліку після завершення чергового призову перебували 37842 чоловіки, з них за викликом військового комісаріату на засідання призовних комісій з’явилися 13381.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх