Що чути в місті?

8.12.2006, 17:12 Переглядів: 1 661
– Хотілося б сказати про засоби масової інформації у нашому місті. Преса несе ту інформацію, яка руйнує людину, не пишуть нічого гарного, для душі.

Роман, робітник

– Хотілося б сказати про засоби масової інформації у нашому місті. Преса несе ту інформацію, яка руйнує людину, не пишуть нічого гарного, для душі. Щодо радіо, то здебільшого крутять пісні для злочинців. По телебаченню те ж саме, одне насильство. Все це виховує майбутніх злочинців.

Василь Кузьмич, пенсіонер

– У нашому місті ліквідували промисловість. Не стало меблевого комбінату та взуттєвої фабрики. Тепер ці товари привозять з-за кордону, тож комусь це вигідно, а нам, покупцям, доводиться переплачувати. А також у магазинах не видають чеків, це теж проблема в нашому місті, не знаєш, скільки насправді коштує товар.

Андрій, працівник міліції

– Я рідко буваю в місті, частіше у відрядженнях, але помічаю, що місто будується, з’являються нові великі магазини. Місто від цього стає гарнішим. Я працюю в міліції і можу сказати, що обстановка в нашому місті більш-менш  стабільна, і це не може не радувати.

Ірина, підприємець

– У нашому місті чути одні скарги пенсіонерів на маленьку пенсію. Я розумію, що їм важко, але що робити. Напевно, потрібно розраховувати тільки на себе, а не на владу. Якщо є сили, то треба продовжувати працювати. Сьогодні їхала  в сільському автобусі, це жахливо, пробирає до сліз. Ці бабусі,  які жаліються, що їм нема чого їсти, бо всю пенсію віддали за житло. Шкода їх.

Гордій, студент

– Зараз з’явилось багато цікавих місць для відпочинку молоді. Та ж сама «Європа». Хоча там і дорогувато, особливо для студентів. А в іншому – все добре. У нашому університеті навчатися дуже цікаво, поки що все влаштовує. Та й настрій сьогодні гарний, тож у нашому місті все гаразд.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх