Що чути в місті?

3.12.2006, 21:12 Переглядів: 1 676
Понеділок, 27 листопада, 14.30.

Олександр, студент

– Погода зовсім не подобається. Та й прочитав, що зима буде теплою, з дощами. А так хочеться нормальної зими, щоб зі снігом і морозами! Ще промоутери у центрі міста набридли. Пройти спокійно неможливо, обов’язково пристануть з якимись листівками. Подобається, що в центрі з’являються великі супермаркети, там можна і купити щось корисне, і просто погуляти.

Ольга, студентка

– Погода щось не радує. У мене скоро день народження, зазвичай до цього дня уже сніг лежить, а в цьому році, мабуть, його й не буде. Ще, мені здається, у квартирах рано почали топити, на вулиці тепло, від того в квартирах дуже жарко. З батьками дуже часто обговорюємо моє навчання. Я навчаюся в Києві, а зараз дуже актуальна проблема житла. Наймати там квартиру дуже дорого.

Сергій Андрійович, пенсіонер

– Зараз говорять, що з кожним днем стає важче жити. Молочні продукти дорожчають щотижня.  На 15-20 копійок, але це ж також гроші. Нещодавно розмовляв з людьми з іншого міста, так вони дивуються, як ми з такими цінами живемо. Кажуть: «Це що, місто для мільйонерів?». І поки що не видно ніяких перспектив на краще, це засмучує. А от що відкриваються великі магазини в центрі, то це добре, бо наше місто росте.

Геннадій Іванович, пенсіонер

– У нашому місті одна проблема – все дуже дорого. Ціни дійсно ростуть швидше, ніж наші пенсії. Тролейбуси дуже рідко ходять, а це найдоступніший вид транспорту для людей. Я ось сьогодні прийшов на зупинку, один тролейбус проїхав, а до наступного штук 20 маршруток проїхало, зручно, але не кожний зможе віддати за неї гривню. Та й за квартплату віддаємо багато грошей.

Ірина, домогосподарка

– У мене маленька дитина, але якихось проблем, про які так часто всі говорять, я не помітила. Та й зі старшою дитиною, яка ходить до школи, ніяких проблем не виникає. Радує, що в нас зараз є зоопарк, ходили туди нещодавно. Правда, не знаю, чи він тепер назовсім у нас залишиться, бо вже довго стоїть, але хотілося б, буде куди дітей повести. А то гарних дитячих майданчиків у нашому місті дуже мало, дітям ніде гуляти. Хотілося б, щоб  їх привели до ладу.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх