Що чути в місті?

9.11.2006, 20:11 Переглядів: 1 496
Олександр, студент:
– Наше місто потихеньку розбудовується..

Олександр, студент:

– Наше місто потихеньку розбудовується. Але засмучує стан доріг та вулиць. Вулиці погано освітлюються. А по дорогах неможливо пройти нормально у таку погану погоду, всюди калюжі. Дуже хочеться, щоб їх привели до ладу.  А ще з друзями обговорювали перемогу футбольної команди від ПТУ-26 на міських змаганнях. Дуже за них раді.

Костянтин, студент:

– Я чув, що «Ибица» переїжджає в «Зебру». Це цікава новина для молоді нашого міста. Ще обговорюємо сесію. Все ж таки зараз важко її здавати. А щоб добре все скласти, треба або все вивчити, або отримати хорошу зарплату. Зараз у мене сесія вже скінчилась, але ще половину мені потрібно доздати.

Любов Альбертівна, авіатехнік:

– Зараз на роботі і дома обговорюємо погоду. Але я вважаю, що немає поганої погоди, завжди можна знайти якісь плюси. Особисто мені вона подобається. Скоро свято, але ми напевне не будемо його святкувати. І на парад не підемо, все ж таки робочий день.

Катя, масажист:

– Ось із друзями збираємось святкувати 7 листопада. Ми кожного року відзначаємо це свято. Це зайвий привід для того, щоб зустрітися. На жаль, на демонстрацію завтра не зможу піти, буду на роботі. Та й погода здивувала снігом, але приємно, я дуже люблю сніг.

Настя, школярка:

– Дорослі дуже багато розмовляють про політику та про новий бюджет на 2007 рік. А молодь говорить що тепер замість «П’ятака», який вже закрили, будемо ходити на дискотеку в міський Палац культури. В школі закінчились канікули і треба знову братися за навчання. А на вулиці вже стало холодно, і це нікого не радує.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх