Що трапилося з вами в п’ятницю 13-го?

19.10.2006, 21:10 Переглядів: 1 710
П’ятниця, 13 жовтня 2006 року, 15.30.

Дмитро, покрівельник

- Коли я відкрив очі, на мене почала кричати дружина: «Чому тебе не було три дні дома?!» Справжня п’ятниця 13-го! Я пояснив, що був на заробітках. Далі все протягом дня було нормально. Та я й не вірю у все це. Той, хто не вірить, того й не зачепить ця прикмета.

Сергій Степанович, зв’язківець

- Я прокинувся і … посміхнувся. Сьогодні у мого сина День народження. Певне, ввечері будуть гості. Лише приємні події для мене.

Артем, студент

- Я помітив, що саме у п’ятницю 13-го у мене ніколи немає грошей. Ось і сьогодні мені ні в кого попросити на кишенькові витрати – батьки у від’їзді. А ще сьогодні сталося неймовірне: я прийшов до університету. Мало того, я прийшов на фізкультуру!

Юлія, студентка

- Уявіть собі: 13 школа, п’ятниця 13-е, на екзамені – 13-й білет. Зі мною таке колись було. Екзамен здала, щоправда, не на «13», а на «9». Але сьогодні для мене -звичайний день, бо я не забобонна.

Галина, художниця

- День почався з того, що біля входу в квартиру ми знайшли собачі кавелки. Але розсміялися, бо згадали прикмету, що то на гроші. Та все ж про п’ятницю 13-го я цілий день пам’ятала. Після роботи зайшла в супермаркет, поклала пакет до камери схову, закрила і забрала ключ. А коли розкрила долоню, побачила на ключі номер жетончика «13».

 



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх