Що чути в місті?

24.08.2006, 17:08 Переглядів: 1 491
Понеділок, 21 серпня, 14:00.

Людмила, інженер

– Я працюю в бюджетній організації і найбільше, що зараз мене турбує, – це низька заробітна платня. А витрати, які нам постійно доводиться робити, занадто великі – починаючи від квартплати, продуктів харчування, ліків і до зборів дитини в школу. Я вважаю, що про це зараз населення багато говорить, бо це зараз – одна з найголовніших проблем. Про політику вже нікому не цікаво.

Мася, майбутній перукар

– У моєму оточенні зараз обговорюють open-air, що проходив цими вихідними. Моїм друзям сподобалося, що музика була не одноманітною, різних стилів. Всі відривалися під ту музику, яка кому підходила. Всі були раді, що автобусами і туди, і назад відвозили, а не так, як це було на минулому open-air’і, коли людей залишили за містом.

Зім, маркетолог

– У цьому світі складно пробитися, а на заводі ніхто не хоче працювати. Всім хочеться заробляти гроші не своїм трудом, а чужим. І займатися кожен бажає лише улюбленою справою. На жаль, не у всіх талановитих та розумних є кошти, щоб пробитися наверх. От, наприклад, у мене є певні ідеї, але, щоб їх втілити в життя, необхідні гроші. Ось і все, що мене зараз турбує.

Каріна, танцівниця

– Я танцівниця, учасниця електронного гурту «Точка сборки», і другого вересня ми виступаємо на екстрім-фестивалі, що організовує Молодіжний парламент Кременчука. Нас запросили взяти участь у цьому концерті, тому це нас зараз найбільше турбує. Хотілося б, аби прийшло якнайбільше людей.

Ольга, студентка

– У мене народився племінник, зараз це для мене найбільша радість! Але непокоїть стан води у Дніпрі. Річка зелена, цвіте. Я цього року так жодного разу і не купалася там. Також турбують чутки нібито на нашому Павловському озері, що під Світловодськом, виявлено побутовий сифіліс. Я знаю, що там часто відпочивають з Комсомольська, Молодіжного. І як воно тим людям, що там купалися!



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх