Що чути в місті?

10.08.2006, 18:08 Переглядів: 1 545
Понеділок, 7 серпня 2006 року, 14:30.

Данило, приватний підприємець

– Нещодавно проходив молодіжний фестиваль на турбазі, що на річці Псел. Не сподобалося, що вартість квитків була занадто високою. Молодь постійно обговорює, де ще можна відпочити. В середині серпня за містом пройде open-air. Кажуть – класний, бо будуть  діджеї не лише з Кременчука, а й з таких міст, як Дніпропетровськ, Харків. Я думаю, що обов’язково треба туди поїхати на декілька днів.

Олександр, діджей

– Особисто мене зараз турбує одне – я 18 серпня випускаю свій новий диск. Хочеться, аби побільше слухачів прийшло. Музика на цьому диску буде тільки моя, та, що я сам пишу. Міксів на композиції інших виконавців там не буде. Ще на мою презентацію приїде відомий в Україні діджей зі Львова Пол Вітон.

Діма, школяр

– По всій Україні закрили мережу магазинів „Три товстуни”. Тепер у нормальний магазин ходити далеко. Ширяться чутки, що вони збанкрутіли. Молодіжний парламент у вересні збирається проводити фестиваль екстремальної творчості, але ніхто не хоче приносити креслення рейл та рамп для скейтерів та BMX’ерів. Це хвилює, бо тоді будуть лише графітори.

Лідія, начальник постачання

– Зараз в основному обговорюють останні події в політичному житті України. Віктора Януковича призначили прем’єр - міністром України. Дехто дуже радий з цього приводу, а дехто – навпаки, виражає своє невдоволення. Цікаво, що дасть повторне прем’єрство Януковича. Кожен хоче знати, як далі будуть жити, на що очікувати. Будемо сподіватися на краще! 

Діна, маркетолог

– Літо проходить дуже швидко. Нещодавно в районі  „Пентогону” було помічено парочку молодиків, які себе досить дивно поводили. Один з них був схожий на психічнохворого, а інший – на лікаря. Ця парочка влаштувала цілий спектакль – вони „казилися”, билися, каталися по землі і цим дуже насмішили присутніх. Молодь чекає, що вони знову там з’являться і будуть „тероризувати” спокійне життя міста!



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх