Стасюк покінчив з політичною кар’єрою. Він іде з депутатів, поступаючись місцем Валерію Литвиненку

10.08.2006, 18:08 Переглядів: 2 029
Відомий кременчужанам депутат міськради Валентин Стасюк подав до міської виборчої комісії заяву про складення з себе депутатських повноважень. І це незважаючи на те, що цієї весни, він активно боровся за депутатський мандат, намагаючись пройти до міськради спочатку за списками БЮТ, а потім “Нашої України”. Чим пояснює свій крок сам Валентин Стасюк?.
Валентин Стасюк більше не бажає витрачати своє здоров’я на політику, де йде боротьба кланів
Фото: Дмитрий Бабец

Причина. Їх депутат називає дві: політична та особиста. Перша полягає в тому, що пан Стасюк зневірився у помаранчевій владі і не бажає більше підтримувати і перебувати в тих силах, які скомпроментували ідею Майдану. “Я жив з надією, що до влади прийдуть патріоти, які дбатимуть про націю, свій народ. Останні події показали, що в усі гілки влади прийшли люди, які вирішують свої особисті питання, або питання кланові. Зараз ми бачимо, як помаранчеві не змогли поділити крісла. Який тут патріотизм? Тут бізнес-інтереси. Прихід до влади помаранчевої команди життя на краще не змінило. А я ще несу моральну відповідальність за це, бо я по місту їздив, за них агітував. Починати нове коло боротьби я не хочу і не можу”.
Серед особистих причин свого кроку Валентин Стасюк називає погіршення стану здоров’я. “Я за останній час дізнався що таке гіпертонічний криз, що таке по декілька годин лежати під крапельницею”.
У той же час, у опонентів аргументи пана Стасюка, викликають іронічну посмішку. Проте на наше запитання, у чому ж, на їхню думку, справжня причина, прямої відповіді ми так і не почули. „Тільки не та, яку називає сам депутат. Є аргументи більш вагомі”, – обмежились вони розпливчатою реплікою. Мовляв, здогадайтесь самі.
Залишивши депутатське крісло, Валентин Стасюк продовжить працювати керівником апарату міської ради.

Хто сяде в депутатське крісло
За словами самого пана Стасюка, наступним у списку “Нашої України”, за яким він пройшов до міськради, значиться прізвище керівника міськздороввідділу Валерія Литвиненка.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх