Що чути в місті?

20.07.2006, 12:07 Переглядів: 1 527
Понеділок, 17 липня 2006 року, 12.30.

Віталик, студент

– Та нічого такого грандіозного не відбувається. Якби я мав владу, то влаштував би безплатні атракціони, безплатне пиво. Такий собі, день пива! Навколо спека, літо... Хочеться ж свята! Це ж не кожен день. Ми ж працюємо, податки сплачуємо. Чому б для молоді не влаштувати невелике свято. А щоб сміття не накидали, треба поставити багато урн, бо йдеш і всю дорогу не бачиш жодної урни. І хай комунальники краще слідкують за чистотою.

Ксюша, школярка

– Ми на пляжі з друзями проводимо все літо, їздимо на базу відпочинку. Найчастіше нам щастить з гарною погодою. Незабаром поїдемо на море. А 15 липня нам організували класну дискотеку на пляжі! Там була гарна музика, гарний ді-джей та купа народу! Ми бачили багато своїх однокласників.
Загалом серед нас багато розмов про те, що робити після 11 класу. Більшість вважає, що варто вчитися на економіста, бо це перспективна професія і високооплачувана.

Марк, службовець

– Дратує, що ніяк не поділить портфелі наша Верховна Рада. Гроші, виявляється, у держави є, якщо йдеться про можливість перевиборів. А кому вони потрібні?! Краще їх розподілити на пенсіонерів та малозабезпечених. Все дорожчає. То краще б на субсидії дали ті гроші, щоб відшкодувати людям оплату за комунальні послуги.
А в місті бажано, щоб влада приділила більше уваги питній воді, Дніпру та пляжу. То наше місто стало б ще прекраснішим. Треба виділити кошти хоча б на очистку пляжу. Он росіяни, які щорічно приїздять до нас відпочивати, кажуть, що тут все гірше й гірше. Ми відштовхуємо від себе людей.

Слава, комп’ютерник

– В Ізраїлі є місто Хайфа. Там, певне, пів-Кременчука. Але я живу в Тель-Авіві. Там кременчужан пару чоловік. Отож, мало що чути про Кременчук. Поки що в Ізраїлі все більше сміються над Україною. Особливо над ситуацією в парламенті. Сміються не над простими українцями. В Ізраїлі дещо інша ситуація. Там народ намагається заробити, просунутися вперед. Але там свої недоліки. Там війна. А тут життя стояче, як у болоті. Ніхто ні до чого не прагне. Я як в іншому світі опинився, коли приїхав. Але я люблю цю країну. Щороку прилітаю сюди в рідне місто. Ось зараз помітив косметичний ремонт на вулицях, зміни в кращий бік, мені тут добре.

Наталія, продавець

– Про підвищення цін на квартплату. Про те, що зарплата стоїть на місці. Люди панікують, переймаються цим. Про газ та сама історія. Люди думають, що від місцевої влади менше залежить. Якби у державній владі навели порядок, то й на місцях було б краще.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх