Що чути в місті?

16.03.2006, 17:03 Переглядів: 1 454
Наразі всі говорять про політику. Люди розгублені, вагаються, за кого голосувати, знають лише основні політичні фігури: Юля, Янукович, Ющенко.

Євген, робітник

– Наразі всі говорять про політику. Люди розгублені, вагаються, за кого голосувати, знають лише основні політичні фігури: Юля, Янукович, Ющенко. А там же аж п’ять бюлетенів! У місті для молоді не вистачає спокійних закладів, де можна відпочити. Не нічних клубів, а простіших. Тоді не буде „дурних малолеток”, „дурної молоді”.

Євгенія Іванівна, голова садового товариства

– Зараз мова йде лише про вибори. Це прямо наболіле питання. Бо кожен просуває свою кандидатуру. А народу треба, щоб вибори були правильні. Ось я вважаю, що стільки партій, скільки у нас – це занадто. І так Україна вся страждає від розбрату. А тут ще більше розділення відбувається на дрібні частинки. Мені здається, що ніхто там не вболіває за народ, ніхто не вболіває за Україну. Всіх цікавить портфель.

Катя, студентка

– Звичайно ж, про вибори. Це найголовніша тема. Всі обговорюють: від молоді до стариків. Чула, що всі місцеві газети написали про те, що зняли Глухова. Кажуть, несправедливо зняли. А молоді хочеться тепла, набридли мряка і холод!

Валерій, бармен

– Передвиборну кампанію обговорюють. Кажуть, Матицин буде. У людини є все. Отож, у нього є можливості. Якби йому ще років на десять менше було, взагалі добре було б.
Підвищення цін, кажуть, буде. Щось воно затримується. Давно вже чекали.

Тетяна, інструктор-методист

– Про підготовку до садово-городнього сезону. Я вже купую насіння. Буду висаджувати. Щоправда не за спеціальним календарем. Воно кожен раз у мене одне й те саме виходить. Залежно від року. Пару раз на дачі вже побувала, обрізаю гілки. Зараз же якраз прийшов час для обрізання кущів та дерев.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх