Що чути в місті?

10.03.2006, 09:03 Переглядів: 1 593
Понеділок, 6 березня 2006 року, 15.00.

Дмитро, студент

– В основному, всі розмовляють про політику. Обговорюють, які нові люди прийдуть до влади. Говорять, що зараз триває бійня за крісло міського голови. Ніяк не можуть прийти до влади нормальні гідні люди. Будемо сподіватись, що оберуть правильного мера.

Ольга Борисівна, службовець

– Всі говорять про вибори. І всі по-різному до цього ставляться. В основному покладають свої надії на майбутнє. Скаржаться. Переважно на своє, наболіле. Та найбільше турбує людей їх соціальне становище. Я працюю в управлінні праці та соціального захисту населення, отож знайома безпосередньо з такими проблемами. Нині літні люди часто приходять просять, щоб порадили, за кого голосувати. Як на мене, то краще, якби до влади прийшло побільше жінок.

Ольга, студентка

– Кажуть, що радіо-ВІСМА круто відсвяткувала свою чергову річницю в „Зебрі”. Що до них на свято приїжджали зірки української естради. Що там співали Віктор Павлік і Анжеліка Рудницька. А ще чула, що сьогодні перший день посту, і жінкам не можна ходити в гості. Люди скаржаться на те, що вулиці неприбрані – скрізь повно снігу і води - чоботи мокнуть. І це в той час, коли хочеться справжньої весни і кохання!

Віктор Олексійович, пенсіонер

– Проблеми обговорюють одні і ті ж: хочеться, щоб пенсії підвищили, ціни знизили. Ну і майбутні вибори, звичайно, обговорюють. Якщо чесно сказати, то прогнози не дуже позитивні. Тому що одні вибори вже пройшли, і нічого хорошого після них ми не дочекалися. Але, думаю, що таких фальсифікацій не буде, вже ж навчилися. Навіщо по десять разів проводити вибори? Щоб смішити всю планету?

Юрій, мешканець Кременчука

– Та немає у людей ніяких проблем! Якщо будемо працювати, то все матимемо.
А що чути? Ну, КрАЗ зупинився. А ми ж рік тому кричали: Ю-щен-ко! Ю-щен-ко!.. І що? Не подобається він мені.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх